Noutăți și comunicate

E.M.I.L. lansează single-ul - ‚Nu vreau să pleci’ și anunță un nou album

13 decembrie 2023
E.M.I.L. lansează single-ul - ‚Nu vreau să pleci’ și anunță un nou album
Formația bucureșteană E.M.I.L. lansează azi un nou single - ‚Nu vreau să pleci '. Piesa face parte din albumul Melancoolic, programat pentru lansare în ianuarie 2024 printr-un turneu național de promovare. ‚Nu vreau să pleci’ este disponibilă pe toate platformele de distribuție digitală și beneficiază de un lyric video ce poate fi urmărit pe canalul oficial de YouTube al trupei. https://youtu.be/GKaJSbh0buU?si=zTZ8xfChejRmwxHn
Nu vreau să pleci este o poveste care are în centru singurătatea și anxietatea. Oamenii își doresc fundamental conexiuni cu însemnătate și deseori ies din carapace pentru a căuta ceva idealist. Poveștile frumoase sunt din ce în ce mai rare însă prin această melodie îmi imaginez o lume care sper eu, încă mai există. Nu vreau să pleci este un îndemn la conexiuni profunde unde rolul interacțiunii umane căștigă indiferent de situație.
declară Sorin Bădulescu, solistul trupei.
‚Nu vreau să pleci’ poate fi ascultată pe toate platformele de distribuție digitală: https://orcd.co/nu-vreau-sa-pleci. Piesa este un featuring cu Ell - un nume nou în industria muzicală, cu un stil muzical eclectic și influențe din genuri precum alternative, indie, pop rock și R&B.

"Pentru mine, muzica nu e doar un mod de a mă exprima fară restricții, dar e un mod în care mă descopăr pe mine " declară Ell.

Piesa ‚Nu vreau să pleci’ este scrisă de Sorin Bădulescu, produsă și înregistrată de Cosmin Olteanu la Memories of Apollo, mixată și masterizată de Cory Bergeron.

Noul album Melancoolic va avea lansarea oficială pe 25 ianuarie la clubul Expirat din București, după care va urma un turneu național de promovare. Biletele pentru concert sunt disponibile în rețeaua iabilet: https://www.iabilet.ro/bilete-e-m-i-l-o-lansare-album-melancoolic-o-expirat-o-25-01-92014/

Despre EMIL

Înființată în anul 2000, E.M.I.L. este una dintre cele mai longevive și mai cunoscute trupe din România. Cu puternice rădăcini în punk, sound-ul lor a evoluat în ultimii ani în direcții alternative rock și post-hardcore. Formația a urcat pe scenele tuturor festivalurilor importante din țară: Electric Castle, Rocanotherworld, Living Rock etc și au concertat în cluburile din toate colțurile țării. Cu 4 albume lansate de-a lungul carierei, trupa se pregătește acum de lansarea ‚Melancoolic’ la începutul anului 2024.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top