Noutăți și comunicate

REF 2024 anunta 4 trupe noi (SÓLSTAFIR, URNE, LASTELLE si Take Offense) si 2 anulari

13 mai 2024
REF 2024 anunta 4 trupe noi (SÓLSTAFIR, URNE, LASTELLE si Take Offense) si 2 anulari
Sólstafir, Urne, Lastelle și Take Offense sunt cele mai noi nume anunțate la Rockstadt Extreme Fest 2024.
În mai puțin de 80 de zile vom sărbători muzica, unitatea și experiența unică, cu 3 scene în aer liber și 6 zile pline de metal.
Sólstafir urcă pe scenă de peste 20 de ani, cu inima în mână încă de la prima notă, neîncetând să uimească publicul. Sunetul lor unic, un amestec de rock'n'roll islandez și o atmosferă specifică, îi convinge întotdeauna pe cei care sunt martori ai decorurilor lor epice, ducând ascultătorul într-o călătorie prin gheață și zăpadă, focul, lava și peisajele sonore uluitoare ale patriei lor.
La line-up se adaugă Urne, trio-ul londonez stoner/sludge/metalcore, Lastelle, trupa de atmospheric post-hardcore din Marea Britanie și, de asemenea, Take Offense, o trupă de hardcore crossover.

Din păcate show-urile After The Burial și Devil Master au fost anulate. Ambele trupe au decis să-și anuleze turneul european din motive independente de voința lor. Ne cerem scuze pentru oricine a așteptat cu nerăbdare aceste spectacole, ca întotdeauna vom încerca să reprogramam pentru anul viitor.

Lineup-ul complet și orarul zilnic se vor anunta la sfârșitul acestei luni! Toate biletele și informațiile pot fi găsite pe www.rockstadtextremefest.com.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top