Noutăți și comunicate

Trupa bucuresteana BlackSheep anunta lansarea noului album de studio

6 august 2023
Trupa bucuresteana BlackSheep anunta lansarea noului album de studio
BlackSheep va lansa pe 16 august 2023 noul album de studio, in colaborare cu labelul metal Loud Rage Music. Albumul este intitulat "Bloodties", contine unsprezece piese originale si va fi disponibil in format fizic CD prin intermediul Loud Rage Music.

Prima piesa de pe album, denumita „Unleash The Beast" poate fi ascultata pe canalul oficial de Youtube al formatiei: https://youtu.be/pRMNHYmhYTE

Grafica albumului a fost realizata de catre apreciatul grafician, muzician si artist video roman Costin Chioreanu, binecunoscut pentru colaborarile cu Opeth, Ghost, Voivod, Emperor, Ola Englund, Leprous, Ulver si multi altii.

BlackSheep va incepe promovarea albumului dupa participarea la Wacken Open Air 2023 Metal Battle, cu o serie de concerte, datele evenimentelor fiind anuntate in curand.

BlackSheep a pornit ca proiect de studio in 2012, construind pe fundatia ridicata de legende death'n'roll, precum Carcass si Entombed. Au impartit scena cu trupe precum Sodom, Unleashed sau Kreator, iar al doilea lor album Bloodties, se anunta a fi cel mai furios de pana acum!

Contact booking concerte, interviuri, management : Dorel Tudor, rusidava.management@gmail.com.

https://www.facebook.com/loudragemusic
https://loudragemusic.bandcamp.com
https://loudragemusic.com
https://www.facebook.com/blacksheeproll
https://blacksheeproll.bandcamp.com
https://linktr.ee/blacksheeproll


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top