Noutăți și comunicate

A cincea editie a festivalului montan Padina Fest

23 - 27 iulie 2014
A cincea editie a festivalului montan Padina Fest
Între 23 - 27 iulie 2014, pe Platoul Padina are loc a cincea ediție a festivalului montan Padina Fest. Așa cum ne-am obișnuit participanții, îi așteptăm cu multă voie bună și aer de munte la activități de aventură, cinci zile de concerte, întreceri sportive și relaxare. E vremea să scoți echipamentul de munte și să ieși din casă! Noi te așteptăm la festivalul verii de la 1500m altitudine.



Dacă te-ai săturat de zgomotul și agitația orașului, la 1500 de metri altitudine între brazi, ți-am pregătit o sumedenie de activități și un camping numai bun să intri în atmosfera de festival. Pentru cei cu spirit de aventură avem cățărare la stâncă, rapel, tiroliene și megatiroliene, workshopuri de istoria armelor și competiții cu premii. Dacă scopul tău este relaxarea, află că terasele Zen cu hamace, saci de iută și umbră au fost create special pentru tine. Unde mai pui că pe seară te poți bucura și de teatru.

Când munțomanii se întorc de pe trasee și se înserează, dăm drumul la concerte cu muzică bună într-un mix care nu te va lăsa să te retragi la cort prea curând. Åžuie Paparude au urcat în fiecare an pe scena Padina Fest și anul acesta sunt "ready for another one". Alături de ei, în cele cinci seri de festival concertează atât trupe românești cât și internaționale: Implant Pentru Refuz, Grimus, Roa, Valerinne, The Case, Tapinarii, Vrelo (Serbia) și Wordly Savages (Canada, Serbia, Anglia), Lola Marsh (Israel) și alții care vor fi anunțați pe parcurs.


Mai multe detalii la http://padinafest.ro/a-cincea-editie


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top