Noutăți și comunicate

A inceput numaratoarea inversa pentru concertul Depeche Mode Pregatiri intense pentru scena…si culise!

17 iulie 2017
A inceput numaratoarea inversa pentru concertul Depeche Mode Pregatiri intense pentru scena…si culise!
Doar 6 zile ii mai despart pe fanii ardeleni de intalnirea cu Depeche Mode ce va avea loc la finalul acestei saptamani. Pregatirile au intrat in linie dreapta, zilele acestea fiind programate sa inceapa lucrarile de amenajare pe stadionul Cluj Arena. Concertul din 23 iulie marcheaza prima vizita a trupei la Cluj-Napoca, acesta fiind totodata ultimul show din segmentul european al turneului Global Spirit de promovare a celui mai recent album.

La inceputul acestei saptamani vor incepe ultimele pregatiri pentru show-ul Depeche Mode ce va avea loc duminica aceasta, pe Cluj Arena. Peste 160 de oameni din echipa locala si echipa turneului vor fi pe stadion asigurandu-se ca totul va fi gata pana la ora concertului, urmand ca, in ziua evenimentului, de intreaga organizare sa se ocupe peste 600 de persoane. Scena va avea aproximativ 50 de metri latime si alti 20 de metri adancime, fiind decorata cu ecrane uriase pe care vor rula proiectii pregatite de celebrul fotograf Anton Corbijn, un apropiat al trupei, recunoscut pentru efectele vizuale spectaculoase din turneele Depeche Mode.

Nu doar scena reprezinta insa un punct important in desfasuratorul pregatirilor pentru duminica, ci si zona de backstage care ii va gazdui pe cei 3 membri ai trupei si echipa lor. Martin Gore si Andy Fletcher vor fi, ca de obicei, colegi de camera, insa Dave Gahan va avea propia lui cabina. Artistul ramane consecvent in preferinte, optand pentru un decor minimalist, in culori neutre, cu mult negru. Mai mult decat atat, Dave prefera ca inclusiv cestile de cafea, prosoapele, draperiile si chiar ciocolata sa fie negre. Singura pata de culoare va fi data de un buchet de flori proaspete. De altfel, atat Dave cat si colegii lui prefera mici detalii care sa dea personalitate spatiilor in care isi vor petrece timpul. Tocmai de aceea si mobilierul va fi unul special, artistii optand pentru o serie de canapele modulare, care se pot transforma, la nevoie in scaune sau sezlonguri. Acestia au preferat produse din colectia Creative pusa la dispozitie de Aramis Feeling, brandul de mobilier tapitat din Baia Mare care ofera o gama variata de canapele, fotolii, saltele si accesorii.

Si daca la ultima vizita in Romania, Dave Gahan a avut parte de prezente feminine la tot pasul, artistul si-ar dori sa pastreze traditia, alegand si de aceasta data ca pe durata sederii sale, in echipa lui personala de securitate sa fie si o femeie, urmand ca de pregatirea sa fizica sa se ocupe tot o femeie, masseur si instructor de fitness profesionist.

Accesul pentru concertul de duminica se va face incepand cu ora 17:00, pentru posesorii de pachete Early Entry, urmand ca de la ora 17:30, accesul sa fie permis tuturor spectatorilor. De la ora 19:30, in deschiderea show-ului Depeche Mode, va canta Maya Jane Coles, DJ si producator din Marea Britanie, Depeche Mode urmand sa isi incepa concertul in jurul orei 20:45.

Ca urmare a pregatirilor de pe Cluj Arena din perioada urmatoare, in zona vor fi aplicate si cateva restrictii de circulatie, dupa cum urmeaza:

In perioada 17 – 25 iulie, intre orele 23:30 – 04:30, pe Splaiul Independentei, de la intersectia cu Strada Uzinei Electrice pana la intersectia cu Strada George Cosbuc, circulatia va fi oprita.
Pe 23 iulie, intre orele 10:00 – 24:00, pe Aleea Stadion, circulatia va fi oprita.
Pe 23 iulie, intre orele 17:00 – 24:00, pe strada George Cosbuc, de la intersectie cu Strada Cardinal Iulia Hossu, pana la intersectia cu Splaiul Independentei, circulatia va fi oprita.
Accesul la concert se va face doar in baza unui bilet valid, indiferent de varsta. Cei care nu si-au achizitionat inca bilet mai au la dispozitie foarte putine optiuni pe http://www.eventim.ro si in magazinele partenere, multe categorii fiind epuizate cu mult timp in urma.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top