Noutăți și comunicate

A patra editie South Underground Revolution Festival

18 octombrie 2014
A patra editie South Underground Revolution Festival
Dupa cele 3 editii de pana acum, organizatorii isi doresc din ce in ce mai mult ca acest concept sa devina un festival de referinta pentru Craiova. Pana in prezent, pe scena halei La Chitarre au evoluat trupele Red Fiction, Crimena, Nph, Avatar, Erase, Dinumbra, Cold In December (Bulgaria), Ura De Dupa Usa, Target, The Hourglass. South Underground Revolution continua cu o noua editie si doreste sa promoveze in continuare atat trupe noi cat si trupe veterane ce au un cuvant de spus in metalul autohton.
Va asteptam si de aceasta data la South Underground Revolution, la Hala La Chitarre, in Craiova, pentru o seara de neuitat in compania unei atmosfere unice.

Support Event:
- 15 Septembrie - 30 Septembrie : 20 Lei
- 1 Octombrie - 18 Octombrie : 25 Lei
Biletele se pot ridica de la barul "La Chitarre" incepand cu data de 15 septembrie.



Gothic - Doom/Death/Black/Heavy Metal (Petrosani)

Alin Petrut - guitar/vocals
Taly - bass
Alin Moise - guitar
Dadu - vocals
Vlad Golgotiu - drums

Gothic este o trupa legendara a metalului romanesc infiintata in 1992 de catre Alin Petrut si poseda o buna activitate concertistica atat pe plan national cat si pe plan international. Au la activ 5 albume de studio, unul dintre ele scos sub titulatura de Innerfire, deoarece trupa a activat intre anii 2000 - 2004 in afara granitelor Romaniei, mai exact in Belgia. Pe langa turneele nationale Gothic a participat si la vestitul festival Wacken Open Air editia din 2012. Muzica este un melanj de death metal cu elemente dark, presarate cu riffuri puternice de chitara. Vocile alterneaza de la death metal melodic si pana la black metal.

http://www.myspace.com/gothicromania
http://www.facebook.com/Gothic.Romania
http://www.youtube.com/watch?v=Af3BvNqhm-o&feature=plcp



Hatemode - Death/Doom/Gothic Metal (Bucuresti)

Alexandru "Indianu" Pantea - vocals
Catalin "Flama" Scanteie - backing vocal, bass guitar
Vali Stoica - guitars
Razvan Marica - guitars
Gabriel Maria - drums

Cinci muzicieni cu vechime pe scena metalului romanesc, toti fiind actuali sau fosti membri in trupe cunoscute ca Rising Shadow, Tiarra, Lost, Abigail, Interval, Ritual, Erase, Reborn sau Acvila au format la finele anului 2013 un nou proiect metal: Hatemode. Trupetii au dezvaluit in muzica lor latura dura a unei lumi intunecate, plina de emotii puternice si contrastante, o lume in care sunt bineveniti toti cei care se identifica cu mesajul lor.
In acest moment trupa se afla in studio pentru inregistrarea primului album si se pregateste pentru lansarea celui de-al doilea clip.

https://www.facebook.com/HatemodeBand
https://www.youtube.com/watch?v=kAmqG7HHkqY



Grassity - Death Metal old school (Slovacia)

Vomit - vocals
Peter - guitar
Peter - guitar
Batchi - drums

Grassity sunt o trupa relativ tanara din Slovacia, mai exact, ei activand din anul 2011. Practica un death metal brutal si au ca referinte trupe ca Bolt Thrower, Six Feet Under sau Obituary. In perioada respectiva se afla intr-un mini turneu ce va cuprinde tari ca Ungaria, Romania si Bulgaria, iar la noi in tara vor mai evolua in Cluj Napoca, Suceava si Satu Mare.

https://www.facebook.com/Grassity
http://bandzone.cz/grassity
https://www.youtube.com/user/grassprograss/videos



Raven Tears - Melodic Death Metal (Timisoara)

Stelios Mavromatis - vocals
Tibi Fekete - lead guitar
Vlad Ghiulai - rhythm gyutar
Alex Rizea - bass guitar
Stavros McGregor - keyboards
Cristi Cioancas - drums

Raven Tears este o trupa de metal din Timisoara, fondata in 2013 si formata din 6 membri. Nu putem vorbi despre un gen de metal specific, trupa avand prezente diverse influente precum death, heavy, thrash, care construiesc un sound distinct. Piesele imbina agresivitatea breakdownurilor cu melodicitatea solourilor, ritmica tobelor si basului cu o voce de growl prezenta si cu un mesaj bine conturat. Trupe asemanatoare (intr-o oarecare masura) sunt Insomnium, Septic Flesh, Gojira sau Amon Amarth.

https://www.facebook.com/TheRavenTears
http://www.reverbnation.com/raventears1
https://www.youtube.com/channel/UC33eZmfVbRlVOMM4i2Z6DYA/videos



Sin Under Skin - Hard Rock/ Alternative Metal/ Heavy Metal (Craiova)

Orlando Berneanu - rhythm guitar vocals
Alex Paraschiva ( Nea Emil ) - bass vocals
Robert Retea - Lead guitar
Bogdan Tita - Drums

Sin Under Skin si-a inceput activitatea in primavara anului 2014, initial fiind compusa din trei membri (Orlando Berneanu, Robert Retea, Alex Paraschiva), iar dupa multe cautari in vara aceluiasi an se alatura Bogdan Tita (tobe), trupa definindu-si componenta, fiind gata de concerte.
Trupa se trage din foarte multe stiluri diferite, datorita faptului ca fiecare membru are influente diferite de la : Godsmack, Staind, Pantera, Slipknot, Lamb Of God etc.

https://www.facebook.com/sinunderskin



Fatal Overdose - Heavy/Thrash Metal (Craiova)

Edmond - lead guitar/vocals
Mihnea - rhythm guitar/backing vocals
Dan - bass guitar/backing vocals
Iosif - drummer

Fatal Overdose a luat fiinta in primavara anului 2014 si e formata din patru adolescenti cu mare pofta de cantat. Au debutat la editia 3 a Sur, in fata unui public numeros care a ramas placut impresionat de energia si daruirea tinerilor instrumentisti care au evoluat pe scena. Chiar daca au avut un play-list format din doar 3 piese publicul a cerut repetarea lor si au fost ovationati la scena deschisa.

https://www.facebook.com/fataloverdosethrash


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top