Noutăți și comunicate

Acces gratuit persoanelor sub 18 ani la evenimentele Haywire Booking

17 ianuarie 2018
Acces gratuit persoanelor sub 18 ani la evenimentele Haywire Booking
Agenția Haywire Booking, ce își desfășoară activitatea în Timișoara, a decis ca începând cu anul 2018 să acorde acces gratuit persoanelor sub 18 ani la evenimentele organizate de aceasta. Este una din primele acțiuni prin care Haywire Booking dorește să aibă un rol mai activ în comunitatea artistică a orașului și să promoveze scena muzicală underground.

Unul din principalele noastre obiective este creșterea unui public tânăr, dorim să încurajăm tinerii să descopere experiența și magia unui concert live.” au declarat reprezentanții agenției.

Orice persoană cu vârsta de sub 18 ani va putea beneficia de accesul gratuit la evenimentele Haywire Booking în baza actului de identitate, dar condiționat de limita capacității spațiului de eveniment. Copiii sub 14 ani trebuie să fie însoțiți de un tutore legal, iar consumul de alcool de către minori este, evident, interzis.

Primul eveniment la care se va aplica beneficiul este concertul trupei americane de rock psihedelic experimental The Myrrors, ce va avea loc pe 3 februarie în Reflektor Venue, a cărei conducere a îmbrățișat propunerea organizatorilor. Pe scenă vor urca și membrii proiectului local Dara.

Haywire Booking: https://www.facebook.com/HaywireBooking/
Concert The Myrrors: https://www.facebook.com/events/119033068825443/


Evenimente recomandate

Top