Noutăți și comunicate

Acces liber la Romanian Rock Meeting Club Day din din Club Colectiv

12 mai 2015
Acces liber la Romanian Rock Meeting Club Day din din Club Colectiv
Sfârșitul acesta de săptămână este unul foarte bogat pentru fanii metalului. Aceștia iau parte la ediția anuala a evenimentului Romanian Rock Meeting care, în 2015, are loc pe parcursul a două zile.

În data de 14 mai 2015, fanii vor participa la concertele din cadrul Club Day, care se vor ține în Club Colectiv, din București. Formațiile ce vor urca pe scenă sunt: Tiarra, Krepuskul, Mindcage Escape și Still Vision, reprezentante importante ale scenei locale.

Pe 15 mai 2015, show-ul se mută la Arenele Romane, unde melomanii vor avea parte de cântările trupelor Blind Guardian, Orden Ogan și Dirty Shirt.

Deoarece dorim ca Romanian Rock Meeting să reprezinte și o platformă de promovare a formațiilor românești, am decis ca anul acesta accesul la Club Day, din data de 14 mai din Club Colectiv, să fie liber. Astfel, trupele care vor concerta se vor bucura de o expunere mai mare iar scopul Romanian Rock Meeting, de a scoate la lumină valorile locale, va fi îndeplinit.

Astfel, posesorii de bilete la Romanian Rock Meeting trebuie sa se prezinte cu acestea doar în data de 15 mai 2015, pentru concertele de la Arenele Romane.

Va reamintim ca inca va mai puteti procura bilete la pretul promotional de 87 de lei via Pay Pal sau direct de la sediul Promusic Events si Maximum Rock din Bucuresti, strada Traian Demetrescu numarul 9, sector 3. Restul biletelor disponibile in retelele de specialitate pot fi achizitionate la pretul de 95 de lei, pana pe data de 14 mai 2015 inclusiv.

Nu uitati de PACHETUL SPECIAL ROMANIAN ROCK MEETING & MAXIMUM ROCK FESTIVAL ! Astfel, exclusiv prin reteaua Eventim, rockerii vor putea sa achizitioneze pachetul Romanian Rock Meeting + Maximum Rock Festival care, la pretul de doar 145 de lei, le ofera acces la 2 evenimente, insumand 6 zile de spectacole. Prin acest pachet, fanii beneficiaza de un discount de 25% din pretul biletului la fiecare dintre cele doua evenimente.

S-au pus in vanzare un numar limitat de 100 de pachete speciale, disponibile la ACEST LINK.

Promusic Events si Maximum Rock doresc ca un numar cat mai mare de admiratori ai acestui gen de muzica sa isi permita sa ia parte la evenimentele lor favorite. Prin pachetul pus la dispozitie, melomanii vor avea ocazia sa ia parte la concerte precum Epica, Annihilator, Blind Guardian, Orden Ogan, Dirty Shirt, Tiarra, Krepuskul, Crimena, Gothic si altele, care urmeaza sa fie confirmate in cel mai scurt timp, sustinute de formatii internationale de top.

Reamintim ca pretul pentru un bilet normal la Romanian Rock Meeting este de 95 lei iar acesta poate fi achizitionat de la acest LINK. Fanii isi mai pot procura inca bilete la pretul special de 87 lei doar de la sediul Maximum Rock si Promusic Events de pe Strada Traian Demetrescu 9, sector 3, Bucuresti si via Pay Pal.

Cat despre Maximum Rock Festival, in momentul de fata, prin retelele aferente, biletele pot fi procurate la pretul de 99 lei. La sediul nostru si via Pay Pal acestea pot fi procurate pentru suma de 89 lei. Cu toate acestea, odata cu expirarea perioadei actuale de taxare, pretul va creste.

Mai multe informatii AICI

INFORMATII DESPRE BILETE:

Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas, online pe http://www.eventim.ro), prin IaBilet.ro si prin sistemul PayPal sau direct de la sediul Maximum Rock Romania.

Bilet VIP - 200 lei / 45.5 euro (40 bucati, disponibile doar prin PayPal) - include:
- acces eveniment
- acces meet & greet pentru toate formatiile din eveniment
- poster festival
- pachet cu materiale promotionale

* cu ocazia acestui eveniment se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest bilet VIP dvs puteti alege unul dintre acestea.

Pentru persoanele care doresc sa achizitioneze bilete VIP, organizatorii vin in intampinarea lor si le ofera posibilitatea de a le plati in doua rate astfel:
- prima rata de 100 lei prin sistem PayPal
- a doua rata, in valoare de 100 lei, in ziua concertului la ridicarea biletului VIP de la casa de bilete.

Bilete Normale:
- 69 lei (15.5 euro) pana la data de 31.08.2014 - Sold Out!
- 78 lei (18 euro) - Sold Out!
- 87 lei (20 euro) in perioada 27.02.2015 - 09.04.2015 Disponibile doar prin PayPal!

- 95 lei in perioada 10.04. - 14.05.2015 Disponibile in reteaua http://www.IaBilet.ro, si in toata reteaua Eventim http://www.eventim.ro!
- 110 lei in ziua evenimentului: 15.05.2015 Indisponibile momentan!

Biletele / abonamentele achizitionate prin paypal vor fi ridicare in ziua evenimentului, de la punctul special amenajat la intrare, sau la cerere cu maxim 10 zile inainte de eveniment, pe baza unui act de identitate.

Pentru a fi la curent cu ultimele informatii legate de acest festival, nu uitati sa ne dati un LIKE aici: https://www.facebook.com/RomanianRockMeeting


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top