Noutăți și comunicate

Acces si program pentru Stelele Rockului Romanesc

23 aprilie 2014
Acces si program pentru Stelele Rockului Romanesc
Pe 26 aprilie 2014, Trooper prezinta la Arenele Romane Stelele Rockului Romanesc, un eveniment fara precedent, ce va reuni pe aceeasi scena artisti simbol! Sambata ii veti revedea pe Cristi Minculescu & Nutu Olteanu (ex Iris), Kempes (ex Cargo), Paul Ciuci & Adrian Tinca (Compact), Ovidiu Lipan Tandarica (Pasarea Rock, ex Phoenix), Dan Iliescu (Timpuri Noi), Eugen Mihaescu & Gabi Nicolau 'Gurita' (Krypton), Victor Solomon & Florian Stoica (ex Conexiuni) si Trooper.

Acces si program
17.00: acces bilete Vip
17.30 - 18.30: Meet & Greet Vip
18.30: Acces general
19.30: Start concert



Accesul va fi permis incepand cu ora 18.30 si se va realiza doar pe baza biletului valid. Biletele achizitionate pentru acest concert permit accesul o singura data in locatie, pana la finalul evenimentului. Cei care parasesc zona de concert și doresc sa reintre, o vor putea face doar in urma achizitionarii unui nou bilet. Biletul trebuie pastrat pe toata durata concertului iar copiii cu varsta sub 6 ani au acces gratuit doar insotiti de un adult. Copii cu varsta de peste sase ani platesc integral biletul. Sunt valabile doar biletele achizitionate online sau din centrele specializate.



Recomandari:

In zona de concert nu va fi permis accesul cu sticle, bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, alimente, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, obiecte contondente, animale de companie, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video. In caz de ploaie, accesul cu umbrele nu este permis.



Pentru concertul din 26 aprilie sunt in vanzare urmatoarele categorii de bilete:
Categoria 1 - 100 lei - meet & greet cu Trooper, Cristi Minculescu, Nutu Olteanu
Categoria 2 - 50 lei - Golden Circle
Categoria 3 - 20 lei - Normal Circle

Sambata se vor vinde bilete doar la casa de bilete a Arenelor Romane, din incinta Parcului Carol.

Iar pana vineri seara biletele se gasesc in magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flaco, Librariile Adevarul si Eminescu, la Palatul National al Copiilor, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos, Orange, Vodafone si Diverta, si online pe http://www.biletoo.ro, http://www.blt.ro, http://www.bilet.ro, http://www.bilete.ro, http://www.iabilet.ro, http://www.metalhead.ro/bilete, http://www.eventim.ro si http://www.myticket.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top