Noutăți și comunicate

Ai 10 motive pentru care trebuie sa vii neaparat la Maximum Rock Festival 2016

30 septembrie 2016
Ai 10 motive pentru care trebuie sa vii neaparat la Maximum Rock Festival 2016
Cea de-a șasea ediție Maximum Rock Festival va avea loc în perioada 14-15 octombrie 2016 la Arenele Romane din Bucuresti, alături de nume mari precum KAMELOT, MOONSPELL, SERENITY, IN MOURNING, E-AN-NA, GOD și mulți alții, cât să „bubuie” Parcul Carol numai de muzică bună.



Iar dacă astenia de toamnă a început să te ia puțin câte puțin și, în nehotărârea ta, încă mai ai nevoie de ceva care să te împingă de la spate să vii la festival, nicio problemă, căci de asta suntem aici și îți prezentăm câteva motive pentru care trebuie negreșit să fii prezent la Maximum Rock Festival:

1. Plecată de pe tărâmuri americane, celebra trupă KAMELOT va cânta pentru prima dată în București în cadrul Maximum Rock Festival, în prima zi a festivalului. Păi cum să ratați așa ceva?

2. Este prima dată când albumul „Extinct”de la MOONSPELL va fi lansat și la noi în țară, fiind deja promovat în alte țări în cadrul turneului Road to Extintion Tour 2016.

3. SERENITY, IN MOURNING, AEVERIUM, ANURYZM, ARSEA, BEYOND THE EXISTENCE, LACHRYMOSE, BURNING ROME și VOTUM vor putea fi ascultate pentru prima dată live în România!

4. Trupa ieșeană GOD va lansa albumul „Sufletul neamului” în cea de-a doua zi de festival!

5. WHITE WALS va lansa piesa „Death Follows Me” în cadrul festivalului, alături de un videoclip!

6. Vei putea asculta câteva piese extrase de pe viitorul EP al trupei sibiene E-AN-NA – „Jiana”.

7. Vei putea intra în contact cu trupe exotice, precum ANURYZM din Emiratele Arabe.

8. Nu doar că vei avea parte de concerte super, dar te poți bucura și de mâncare bună în zona amenajată pentru food sau îți poți reînnoi garderoba cu noi accesorii rock de la zona de expo!

9. Prețul biletului de intrare este decent: ține la sănătatea ta și renunță la aproximativ 7 pachete de țigări și gata, cu 125 de lei poți vedea 16 trupe rock/metal și îți vei lărgi astfel orizontul muzical!

10. Și, bineînțeles, pentru că ce e mai frumos decât să începi un an nou de școală/facultate decât cu un festival bun?

Spotul oficial al festivalului: https://www.youtube.com/watch?v=ZyC4QXBblwQ

Haide, știm că te-am convins acum, așa că de ce să mai stai pe gânduri? Biletele pentru cele două zile se găsesc online pe pe http://www.AmBilet.ro, http://www.IaBilet.ro, dar și în rețeaua Eventim.ro (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo și librăriile Cărturești și Humanitas) la prețul de 125 lei, respectiv 135 lei în timpul festivalului.

Eveniment organizat de Promusic Events și Maximum Rock, susținut de CiucPremium, Domeniile Sâmburești, Jaggermeister și recomandat de Rock FM.
Event: 14-15.10.2016 Maximum Rock Festival


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top