Noutăți și comunicate

Alithia lanseaza un nou single

20 noiembrie 2014
Alithia lanseaza un nou single
"Here I Am" este noul single si videoclip, hipnotic și eteric, al trupei australiene de sace rock AlithiA. Single-ul este luat de pe albumul lor din 2014 "To The Edge of Time". Trupa din Melbourne este acompaniata de catre violonistul Flora Matisz din Ungaria (Hey Honey), în timp ce piesa a fost produsa și înregistrata de către Dániel Sándor la Metropol Studios din Budapesta, Ungaria.

Il puteti asculta chiar aici:

https://www.youtube.com/watch?v=qHN4aZLHeZc
 
AlithiA a finalizat recent cel de-al doilea turneu european, cantand in Ungaria, România, Rusia, Grecia, Bulgaria, Serbia și Slovacia și in acest moment sunt în turneu în Australia, planificand un al doilea turneu european in anul 2015!
"To The Edge of Time" a fost înregistrat în Budapesta, Ungaria, produs de Daniel Sandor. La albumul "To The Edge of Time" au participat o gamă largă artisti internaționali, cum ar fi MC Illspokinn(New York ), Cvetan Haydzsiyski, violonistul Matisz Flora, și Undos din Grand Mexican Warlock.
 
Muzica AlithiA este denumita ca "ASTRAL SPACE CORE". Mai mult decât un simplu gen sau etichetă muzicala, ASTRAL SPACE CORE, reflectă o filozofie de a îmbrățișa explorarea posibilităților nelimitate ale minții.

 
Link-uri:
"Here I Am" video oficial:
https://www.youtube.com/watch?v=qHN4aZLHeZc
 
Videoclip oficial "Thirteen Revelations":
https://www.youtube.com/watch?v=2lbmq0RLi20
 
Albumul "To The Edge of Time":
http://alithia.bandcamp.com/
 
Facebook:
http://www.facebook.com/alithiaband



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top