Noutăți și comunicate

Andrei Ilie si Sergio Ponti sunt primii tobosari confirmati la Drumstage - Rockstadt Extreme Fest 2015

6 aprilie 2015
Andrei Ilie si Sergio Ponti sunt primii tobosari confirmati la Drumstage - Rockstadt Extreme Fest 2015
Proiectul DrumStage, demarat si organizat de NoCity Studio in colaborare cu X-Lab Solutions, va fi prezent la Rockstadt Extreme Fest in cea mai complexa formula de pana acum. Aflat la a patra editie, DrumStage are un format dinamic, centrat pe conceptul de "drum battle", alaturi de recitaluri, workshopuri, concursuri, discutii despre echipamente in live/studio si nu in ultimul rand "meet and greet".

Filmari de la editiile precedente pot fi urmarite pe pagina de facebook si pe canalul oficial de youtube:
https://www.facebook.com/drumStage
https://www.youtube.com/channel/UChYvjnIHKfRbgQr33q8snjg
http://youtu.be/nQ6eadViP3c
http://youtu.be/UdR_Ihf1m60

Pe langa demonstratii, drum battles sau worksopuri, DrumStage anunta primii tobosari prezenti, incepand cu aceasta saptamana!




Andrei Ilie (Days of Confusion) a început studiul muzicii la vârsta de 6 ani, învătând mai întâi pianul. Momentul schimbării instrumentului are loc 3 ani mai târziu, când îl vede pe tobosarul Neil Peart (Rush) pe o înregistrare video a concertului lor din 1981, "Exit... Stage Left". La 10 ani primește în dar de la părinți primul set de tobe, iar în 2001 începe studiul percuției cu Adrian Tetrade. Proiecte muzicale: Mozart Rocks!, Days of Confusion, Shifting Sands, Spitalul de Urgenta, Asha.

http://www.andreionline.com/




Sergio Ponti (DorDeDuh) a inceput sa cante la tobe la varsta de 11 ani, mai intai ca autodidact iar mai tarziu a urmat cursurile scolii Furio Chirico.

Ca tobosar al Beggar's Farm, a cantat cu Ian Anderson, Martin Barre, Dave Pegg, Jonathan Noyce, Clive Bunker si cu mai multi membrii ai trupei Jethro Tull; cu David Jackson de la Van Der Graaf Generator; cu Bernardo Lanzetti de la Pfm; Vittorio Nocenzi, Rodolfo Maltese, Francesco Di Giacomo of Banco; Gianni Leone de la Il Balletto di Bronzo si multi altii.

A colaborat in doua turnee nationale cu Mike Keneally (chitarist pentru Zappa, Joe Satriani si Dethlok). Alte colaborari: Egin (folk/rock), Ephel Duath (avant-garde), iar momentan activeaza DorDeDuh si Koneskin. Sergio Ponti este profesor in cateva scoli de muzica, printre care Fondazione Fossano Musica si endorser pentru Vibe Drums, Promark Drumsticks, Evans Drumheads, Protection Racket si canta numai pe cinele Paiste si pedale Tama.

https://www.youtube.com/watch?v=7YSKKhAO0jE
https://www.youtube.com/watch?v=rIV8gOqw5Tc
https://www.youtube.com/watch?v=3X8zPu1W380
https://www.youtube.com/watch?v=WFquk9FO6BI



La Rockstadt Extreme Fest, proiectul DrumStage va putea fi vizitat pe parcursul zilelor de 12-15 August. Pentru cei ce vor sa participe activ la workshop/tutoriale, DrumStage pune la dispozitie bilete cu accces special (Meet and Greet, Full acces backstage DrumStage, drum time cu sau fara antrenor, participare activa la workshop, fie pe scena sau in public) in valoare de 25ron (5.6 Eur)

https://www.facebook.com/rockstadtextremefest

Biletele cu acces special la DrumStage sunt disponibile numai in varianta platii anticipate prin PayPal (la adresa https://www.paypal.com/ro/webapps/mpp/home - send payment @ mihnea.grecu@xlab.ro )

Facebook event: http://on.fb.me/1DvsG91


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top