Noutăți și comunicate

Andy Horjea - Antipoem

19 iulie 2017
Andy Horjea - Antipoem
Andy Horjea este un tanar solist vocal si songwriter, in varsta de 21 de ani. A participat la Vocea Romaniei si a fost finalist la etapa nationala a concursului Eurovision 2015, cu trupa "Baietii" din care a facut parte, experientele sale muzicale fiind dintre cele mai diverse. Tatal sau, Laurentiu Horjea este un basist de jazz, deci Andy a crescut printre muzicieni si a luat parte la evenimente live inca de mic copil, dezvoltand o puternica pasiune pentru muzica si chitarã, instrument cu ajutorul caruia si compune.

Iata ce are de spus tânãrul artist despre prezenta sa calatorie in lumea muzicii:

"In 2014 l-am cunoscut pe Stefan Marin (chitarist si producator). In timp am devenit prieteni si la inceputul anului 2016 am decis sa construim proiectul "Andy Horjea", avand la baza intentia de a compune muzica din suflet, fara compromisuri. La cateva luni distanta s-a alaturat si Ionut Radu ("John Puzzle" & fost solist al trupei Praf in Ochi), alaturi de care am compus cateva piese cu totul speciale si am conturat o viziune muzicala aparte.

In prezent inca se lucreaza la finalizarea productiilor de pe viitorul album, in studioul nostru "ARTholic" (sunt deja 13 piese compuse). Imi doresc enorm sa reusim sa il lansãm cat mai repede deoarece vrem sa lasam in urma ceva frumos si autentic in sufletele celor ce vor intra in contact cu muzica noastra."

https://www.facebook.com/andyhorjeaofficial/
https://www.facebook.com/artholic.ro/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top