Noutăți și comunicate

Anneke, Liv Kristine si Kari Rueslatten aduc “The Sirens” la Metalhead Meeting 2015

12 iunie 2015
Anneke, Liv Kristine si Kari Rueslatten aduc “The Sirens” la Metalhead Meeting 2015
Kari Rueslatten (THE 3RD AND THE MORTAL), Anneke van Giersbergen (THE GATHERING) si Liv Kristine (LEAVES' EYES, THEATRE OF TRAGEDY) vor canta in premiera in Romania si in Europa de Est, la festivalul METALHEAD Meeting 2015, care va avea loc anul viitor intre 12 si 14 iunie in Bucuresti.

Kari, Anneke si Liv Kristine urca impreuna pentru prima oara pe scena, sub titulatura The Sirens - un super grup format din trei dintre cele mai bune voci feminine din metal.

THE SIRENS se alatura lineup-ului format pana acum din Amorphis, Primordial si Triptykon, in cadrul unui eveniment care doreste sa ofere trei zile pline de rock si metal, cu peste 30 de trupe, dintre care cel putin zece trupe straine, multe in premiera in Romania si trei (posibil patru) headlineri pe zi.

THE SIRENS s-au nascut in urma unei idei pe care Anneke a avut-o inca de la inceputul lui 2013, cand i-a propus lui Kari un duet pentru albumul sau "Drive", dupa ce a recunoscut ca albumul The Gathering "Mandylion" a fost inspirat de vocea lui Kari.

Se dorea ca Anneke sa-i aduca un tribut lui Kari prin aceasta colaborare, dar, din nefericire, piesa nu a fost lansata niciodata. Ca urmare a unei stranse legaturi de prietenie, Anneke si Liv Kirstine au avut ocazia sa se intalneasca la festivalul Masters Of Rock in Cehia in 2013 si atunci conceptul de "The Sirens" a luat nastere, concretizand ideea initiala a lui Anneke.

"Am discutat doar cateva minute intre showurile noastre", isi aminteste Liv, "dar am convenit ca ar fi extraordinar sa lucram impreuna si sa facem un turneu. Am considerat ca putem fi foarte originale alaturi de Kari, ceva nou pe piata. Mai ales ca toate trei suntem mame, dar si foarte implicate in industria muzicala si in arta, in special".

Nu trebuie sa uitam ca in aceasta ecuatie, Kari este catalistul, ea fiind un model si o sursa de inspiratie atat pentru Anneke, cat si pentru Liv. "Imi e foarte greu sa cred ca le-am inspirat", declara Kari, "dar daca e adevarat, sunt extrem de flatata. E un sentiment fantastic sa stii ca vei canta live cu doua soliste incredibile!".

Facebook Event: http://www.facebook.com/events/338731476276502/

Abonamentele de 3 zile sunt deja in vanzare pe http://www.iabilet.ro, http://www.eventim.ro si in reteaua IaBilet si Eventim - Mag. Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour, Mag Vodafone, Orange, Germanos, Domo, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului la urmatoarele preturi:

- abonament Acces General - 80 lei (earlybird)
- abonament Golden Circle - 109 lei (earlybird )

Abonamentele pentru METALHEAD Meeting 2015 earlybird isi pastreaza pretul pana pe 1 decembrie, abonamentele urmand apoi urmatoarea schema:

- august 2014 - decembrie 2014 - 80 lei AG / 109 lei GC (earlybird)
- decembrie 2014 - aprilie 2015 - 99 lei AG / 129 lei GC
- aprilie 2015 - iunie 2015 - 119 lei AG / 149 lei GC

In ziua evenimentului abonamentele Acces General vor costa 140 de lei (suntem siguri ca cele Golden Circle se vor vinde cu mult inainte, urmand traditia editiilor trecute)

Locatia din Bucuresti unde va avea loc METALHEAD Meeting 2015 va fi anuntata in curand, alaturi de alte detalii.

Un eveniment marca METALHEAD


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top