Let's Rock
Inapoi

Anul aniversar Phoenix 55 se sarbatoreste printr-un concert acustic si expozitia cu fotografii nepublicate din arhiva personala a lui Nicu Covaci


12 Septembrie 2017

Anul aniversar Phoenix 55 se sarbatoreste printr-un concert acustic si expozitia cu fotografii nepublicate din arhiva personala a lui Nicu Covaci


Marti, 12 septembrie 2017, sunteti invitati la al doilea concert aniversar Phoenix 55 care va avea loc la Berăria H și va marca o dublă aniversare – clubul împlinește, la rândul său, 3 ani de la înființare.Concertul Phoenix Unplugged va cuprinde piesele de legendă într-o interpretare unică, inedită, alături de invitați surpriză care vor participa cu instrumente atipice muzicii Phoenix. Dacă în luna aprilie, primul concert aniversar Phoenix a adus în prim-plan timpul chitarelor electrice și accentele rock, chiar metal, ale unor compoziții celebre, evenimentul din 12 septembrie își propune să evidențieze o altă perioadă și o altă intepretare – acustică, axată pe dimensiunile ethno-folk care au transformat proiectul Phoenix în unicat.

Ulterior acestui eveniment, Hotelul Caro din București va fi gazda unei expoziții foto inedite în cadrul căreia vor putea fi vizionate în premieră zeci de fotografii nepublicate ale momentelor cheie din istoria formației Phoenix, extrase din arhiva personală a liderului Nicu Covaci. Expoziția va putea fi vizionată începând cu 22 septembrie 2017 și va cuprinde și câteva dintre tablourile realizate de Nicu Covaci, în copie.

Expoziția pregătește lansarea unui volum de fotografii din istoria Phoenix, cu materiale din arhivele personale ale membrilor formației, ale fanilor colecționari sau fotografilor care au documentat evenimente Phoenix de-a lungul celor 55 de ani de carieră. Volumul va cuprinde, si el, fotografii nepublicate până în prezent.

Deschiderea oficială a expoziției va avea loc în 22 septembrie la hotelul Caro, alături de Nicu Covaci și de prieteni ai formației Phoenix. O parte dintre fotografiile prezentate vor putea fi vizionate în avanpremieră la Berăria H, la concertul din 12 septembrie.
Anul aniversar Phoenix 55 se sarbatoreste printr-un concert acustic si expozitia cu fotografii nepublicate din arhiva personala a lui Nicu Covaci Concert, Festival, EvenimentBeraria HArticolul următor » « Articolul precedent

... beraria h, hotelul caro, nicu covac, phoenix

ro en
GO
Let's ROck! - RSS Feed RO Today @ Let's ROck! - RSS Feed RO
Calendar evenimente
« Februarie 2018 »
DuLuMaMiJoViSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728   
25 Februarie 2018
Evenimente și noutăți de azi
Spatiu utilizator

Creare cont | Ai uitat parola?
Login Using facebook
Notificări
Pentru a activa opțiunile de notificări trebuie să ai cont de utilizator. Dacă aveți deja un cont, vă rugăm să vă autentificați. Dacă nu aveți cont, trebuie să vă creați unul.
Invita-ti prietenii
Abonare newsletter

Triumf ®PHP Coder - web development
Let's Rock Let's Rock Google