Noutăți și comunicate

Arashai lanseaza albumul Secol de iluzie in Club Fabrica

7 aprilie 2017
Arashai lanseaza albumul Secol de iluzie in Club Fabrica
Vineri, 7 aprilie 2017, sunteti invitati la concertul celor de la Arashai, in club Fabrica, unde vor lansa albumul lor de debut - Secol de Iluzie.

Suntem Arashai, un grup de patru prieteni foarte pasionați de muzica, și urmează să ne lansam albumul de debut - Secol de Iluzie. Cu toate că am distribuit online marea parte a materialului nostru de studio, nu am găsit pâna acum o ocazie propice să facem o lansare în adevaratul sens al cuvăntului. Iată că momentul acesta a venit, si am ales ca loc, clubul Fabrica - 7 Aprilie 2017.

In ultimii doi ani am avut numeroase concerte, printre care 20 de ani Vita de Vie, Lansare Alternosfera și Zilele Prietenie Bergenbier. Ambele trupe sus mentionațe ne-au apreciat foarte mult si suntem siguri că vom mai colabora cu ei în viitor. De asemenea vom cânta Live în studioul Radio Guerilla pe 5 Aprilie. Acum a venit momentul să ne facem ascultați si vazuți. Dupa doi ani de muncă, credem că putem scoate capul inainte acum.

Ne-am căutat mult unii pe alții, dar într-un final ne-am gasit. Ne-am format ca grup in 2014 si într-un timp relativ scurt am pus la punct un numar de 10 piese proprii. Ne-am combinat stilurile, influențele și ideile, muzicale sau nu, pentru a creea ceva nou și pentru a transmite un mesaj. Ne e greu sa raspundem precis la întrebarea: "Da' voi ce stil cantați?". "Rap metal", "stoner", "grunge", "nu metal", "hardcore" ne descriu doar parțial. CÈ'ntăm ce ne place, fară etichete. Important să ne miște și să fie memorabil, atât pentru noi cât și pentru alții.

Avem o personalitate sonoră puternica, ritm, energie, versuri sincere și riff-uri care te lovesc în față ca un scaun de metal.

Așadar vă asteptam în Fabrica pe 7 aprilie pentru a va lua o portie de energie si de lucruri de spus.

Alături de noi o să cânte Mindcage Escape, o formație de progresiv cu influențe atât din scoala veche cat și din cea noua și Avalanche Street, o formație de stoner autentic din deșertul Bucureștean.


Evenimente recomandate

Top