Noutăți și comunicate

Artwork si detalii despre urmatorul EP al trupei Crimena

23 februarie 2018
Artwork si detalii despre urmatorul EP al trupei Crimena
Urmand seria de noutati din partea cvintetului craiovean Crimena, continuam cu detalii despre lansarea urmatorului material discografic al baietilor din sud.

https://www.youtube.com/watch?v=PCMFLQrLLag

Craiovenii de la Crimena au inceput anul in forta cu lansarea celui mai recent videoclip intitulat DELARATION OF WAR, iar acum continua seria de noutati si dezvaluie detalii despre cel mai nou material de studio pe care urmeaza sa il lanseze. Acesta se va intitula REVELATIONS si va lua forma unui Extended Play (E.P.)

Desi inca nu avem o data exacta a lansarii, am aflat ca EP-ul va fi disponibil pe toate platformele undeva in martie.

Mai multe detalii despre EP aflam chiar de la crimenieni:

"Numele pentru urmatorul EP va fi REVELATIONS. Dupa lansarea primului nostru album CHAPTER ONE: Divine Betrayal in 2016, lumea ne tot intreba daca povestea va avea si un al doi-lea capitol (Chapter Two). Are si in acelasi timp nu are. Acesta va fi un ultim capitol (Revelations en. Apocalipsa din Biblie) continuand povestea primului album, fiind in acelasi timp o punte intre ceea ce am facut pana in momentul de fata si ceea ce vom lansa in continuare.

Acest EP va avea o poveste proprie, continuand povestea albumului insa cu un mic "twist". Va presenta partea Apocalipsei din Biblie (en. Revelations), povestea celor patru calareti ai apocalipsei dar intro maniera moderna, socio-politica. Dupa cum se poate vedea destul de clar din artwork-ul de pe coperta, fiecarui "calaret" i-am atribuit cate un personaj politic actual si foarte influent, iar, dupa cum veti putea auzi in curand pe noul EP, fiecare din ei are o poveste proprie, distincta.

Fiecare melodie prezentata pe urmatorul EP va avea un "feeling" diferit insa toate vor avea si elemente comune. Va fi ceva foarte interesant, veti vedea"

Trupa promite mai multe detalii referitoare la disponibilitatea EP-ului in curand asa ca tineti aproape.

Crimena este o trupa de Groove Metal violent din Craiova, infiintata la sfarsitu; anului 2012. Pana in momentul de fata au lansat un EP (neoficial) in 2015 numit Genesis VI:XIII precum si un album full length CHAPTER ONE: Divine Betrayal in 2016. Cel din urma a fost lansat sub casa de discuri greceasca The Leaders Records, cei care au fost responsabili si pentru primele materiale discografice a celor de la Jinjer.

Ii puteti urmari pe Crimena aici:
https://www.facebook.com/CRIMENA.Official/
https://www.youtube.com/user/CrimenaOfficial
https://www.instagram.com/crimena.official/


Evenimente recomandate

Top