Noutăți și comunicate

Bilete online si tricouri de colectie la concertul Celelalte Cuvinte in B52

24 aprilie 2015
Bilete online si tricouri de colectie la concertul Celelalte Cuvinte in B52
Biletele pentru concertul Celelalte Cuvinte care va avea loc în data de 7 mai 2015, la clubul B52 pot fi cumpărate și online, exclusiv pe http://www.IaBilet.ro. Biletele se găsesc și în rețeaua fizică IaBilet.ro (Magaznul Muzica, Magazinele IQBox și Uman, Agențiile Perfect Tour, dar și pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour și Mega Image).

Online plata se poate face prin card, Paypal, factura Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde în țaraă sau prin OP.

În plus, trupa a pregătit o surpriză fanilor: pe lângă ediția remasterizată a CD-ului Armaghedon, la concert se vor putea cumpăra un număr limitat de tricouri, ediție de colecție, dedicate albumului Armaghedon.



Evenimentul din data de 7 mai va fi dedicat albumului Armaghedon, lansat în 1994 și va fi unul "sângeros", promite trupa. Celelalte Cuvinte va cânta toate piesele de pe Armaghedon, plus multe dintre cele mai hard piese ale trupei. Concertul va începe la ora 21:00, prețul unui bilet fiind de 30 de lei.

Invitați speciali vor fi cei de la Space Needle, o trupa de alternative grunge bucureșteană, care va urca pe scenă înainte de Celelalte Cuvinte.

După concert urmează after party: Tărăboi De Joi @ B52, cu intrarea liberă.



Concertul, produs și organizat de Dark Side Booking Academy în parteneriat cu Club B52, face parte din seria de evenimente Dark Side Nights JOI @ B52, ce a ajuns la cea de-a zecea ediție.

Dark Side Nights este o nouă platformă muzicală menită să promoveze scena muzicală romanească și să întărească, pe cat posibil, relația dintre public și trupe. Astfel, Dark Side Nights se va desfăsura joia, la Club B52, unde vor concerta trupe romanești consacrate, dar și trupe din noul val, aparținând tuturor genurilor muzicale, unicul scop fiind mediatizarea fenomenului muzical și nicidecum mercantilizarea lui.

Eveniment recomandat de Rock FM
Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/339809046212842/

https://www.facebook.com/celelaltecuvinte
https://www.facebook.com/spaceneedleofficial


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top