Noutăți și comunicate

Castiga un Meet&Greet si 100 de bilete Golden Circle la Metalhead Meeting la tombola Monster Energy

8 mai 2014
Castiga un Meet&Greet si 100 de bilete Golden Circle la Metalhead Meeting la tombola Monster Energy
METALHEAD Meeting 2014, editia de vara, care ii are ca headlineri pe Sepultura, Moonspell si Arkona se apropie cu pasi repezi. Avand in vedere ca mai sunt doar cateva bilete Golden Circle in vanzare pentru 7 iunie 2014 la Arenele Romane, in perioada 5 mai - 5 iunie 2014, Monster Energy te invita sa participi la o tombola cu 181 de premii pe masura! Cumpara o doza de Monster Energy din punctele de mai jos si intri in tragerea la sorti care are ca premii:

- 100 de bilete Golden Circle

- 40 de sepci originale Monster Energy

- 40 de de doze de Monster Energy

- Marele premiu - Un meet & greet cu Sepultura, Moonspell si Arkona pe 7 iunie 2014 la Arenele Romane.

Ca sa participi la concurs, cumpara o doza de Monster Energy din locatiile urmatoare: Mol, Rompetrol, Gazprom, Socar, Lukoil, Agip, Carrefour, Carrefour Expres, Billa, Mega Image, Auchan, Metro, Selgros sau din magazinele InMedio din toata tara sau chiar de la magazinele mici de la "coltul blocului"

Pastreaza bonul fiscal, intra apoi pe http://www.metalhead.ro/monster, completeaza cateva detalii si esti inscris/a la tragerea la sorti ! Regulamentul oficial poate fi consultat tot pe pagina de concurs.

Pentru METALHEAD Meeting bilete gasiti pe http://www.iabilet.ro, http://www.Myticket.ro, http://www.Bilete.ro, http://www.Biletoo.ro si http://www.Eventim.ro si in toate punctele fizice clasice de vanzare din toata tara (Diverta, Mag. Muzica, Vodafone, Orange, Uman, Magazinele Senia, Humanitas, Sala Palatului etc..)

De asemenea, pe iabilet.ro si in reteaua UMAN si in magazinele SENIA din Constanta si din Magazinul Muzica si in Club Rockstadt din Brasov, gasiti si pachete speciale Golden Circle si AG pentru ambele editii METALHEAD Meeting de anul acesta cu reducere de 20% - 7 iunie (Sepultura, Moonspell, Arkona) si 27 septembrie (primul headliner confirmat: Finntroll, urmeaza marele headliner!)

METALHEAD Meeting - o serie de evenimente prezentate de Monster Energy si Ciuc Premium

Multa bafta !


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top