Noutăți și comunicate

Celelalte Cuvinte la Constanta

12 noiembrie 2017
Celelalte Cuvinte la Constanta
Duminica, 12 noiembrie, Doors Club iti da intalnire cu una dintre cele mai indragite trupe de rock din Romania, CELELALTE CUVINTE.

De peste 35 de ani, Celelalte Cuvinte si-a pastrat, de-a lungul timpului, atat componenta cat si stilul, devenind o trupa-legenda a rockului romanesc, cu o identitate aparte. Sonoritatile muzicale Celelalte Cuvinte sunt identificate imediat de orice fan. Niciodata comercialul nu a fost un criteriu de creatie sau interpretare in cazul de fata.

Celelalte Cuvinte este o formatie romaneasca de muzica rock din Oradea, infiintata in decembrie 1981, la Timisoara. Desi, in general, Celelalte Cuvinte este considerata o trupa de heavy metal, de-a lungul vremii au fost abordate si genuri precum doom metal in albumul "Armaghedon" sau, ulterior, rock alternativ.

Celelalte Cuvinte este prima trupa din Romania care, dupa plecarea formatiei Phoenix din tara, a atras intr-adevar atentia publicului cunoscator de muzica elaborata.

In 2011 formatia a sustinut un turneu aniversar, cu ocazia implinirii a 30 de ani de activitate. Celelalte Cuvinte a cantat la Bucuresti pe 8 decembrie 2011, in fata a peste 4.000 de spectatori veniti la Sala Palatului.

Vino sa retraiesti energia legendarei trupe si sa canti alaturi de ea melodiile tale preferate: "Iarba prin par", "Un sfarsit e un inceput", "Daca vrei", "Armaghedon"si multe altele.

Pretul unui bilet este 40 de lei. Biletele s-au pus in vanzare la sediul clubului. Info si rezervari la tel.: 0763 661622 sau pe http://www.doorsclub.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top