Noutăți și comunicate

Changing Skins va invita la 'We Are The Alternative' in Club Colectiv

26 septembrie 2014
Changing Skins va invita la 'We Are The Alternative' in Club Colectiv
Au mai ramas doar doua saptamani pana la evenimentul dedicat muzicii alternative, "We Are The Alternative", care va avea loc pe data de 9 octombrie 2014, in Club Colectiv, din Bucuresti.

In cadrul acestui show, vor urca pe scena patru formatii emblematice pentru scena alternativa din Romania: Changing Skins, Up To Eleven, Bodark si White Ash.

Formatiile vor sustine recitaluri speciale si le vor dezvalui surprize fanilor prezenti la eveniment!

"We Are The Alternative" este un eveniment periodic, marca Maximum Rock & Promusic Events, si aspira sa scoata la lumina cei mai valorosi artisti "alternativi" din Romania!

Deoarece acestia reprezinta, de fapt, viitorul muzicii autohtone, este nevoie de o platforma solida de promovare, prin care publicul sa ajunga sa cunoasca adevaratele valori ale scenei locale.

Astfel, bucurestenii de la Changing Skins au decis sa invite ascultatorii de muzica altfel la "We Are The Alternative", printr-un videoclip ce poate fi urmarit mai jos.

Clip:

http://youtu.be/Iab9wHsALGM

In curand, va vom prezenta mai multe filmari, realizate de celelalte formatii care vor concerta pe data de 9 octombrie in Club Colectiv din Bucuresti!

2-Changing_Skins_va_invita_la_W_8V8FNcSz.jpg

Sustineti "We Are The Alternative" printr-un Attend si ne vedem acolo, pentru a scoate din anonimat alternativele!

Pretul unui bilet este de 15 lei.

Biletele vor fi disponibile doar in ziua concertului, de la zona de acces.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top