Let's Rock
Inapoi

Componentii The Wake parte din noul album Night in Gales


17 Noiembrie 2017

Componentii The Wake parte din noul album Night in Gales


Cei doi componenti ai trupei Black Metal romano-germana The Wake, cunoscuti ca XII (Chitari, Bass, Programare) si V (Voci, Versuri), au ajutat la inregistrarea noului album al legendarei trupe Melodic Death Metal germane Night in Gales, The Last Sunsets, XII ca membru deplin, iar V ca invitat.

The Wake au lansat de curand albumul de debut, Earth's Necropolis, via Loud Rage Music, un material care deja se bucura de feedback pozitiv atat din partea publicului cat si a presei de specialitate, dovada fiind si cotarea acestuia cu nota 13 din 15 in prestigioasa revista germana Legacy, beneficiind si de recomandarea speciala din partea redactiei in numarul respectiv.

Muzica The Wake este un Black Metal de profunda inspiratie Dissection, Venom si Bathory, desi stilul lor aminteste de cele mai mari nume scandinave (Immortal, Darkthrone, Dark Funeral) in combinatie cu o puternica fateta melancolica asemanatoare ligii de top a metalului extrem dark si depresiv din Marea Britanie (vechiul Anathema, My Dying Bride, Cradle of Filth).

Contacte:

The Wake
https://www.facebook.com/thewake.rocks/

Loud Rage Music
http://www.loudragemusic.com
loudragemusic.bandcamp.com
Componentii The Wake parte din noul album Night in Gales NoutateArticolul următor » « Articolul precedent

... the wake

ro en
GO
Let's ROck! - RSS Feed RO Today @ Let's ROck! - RSS Feed RO
Calendar evenimente
Spatiu utilizator

Creare cont | Ai uitat parola?
Login Using facebook
Notificări
Pentru a activa opțiunile de notificări trebuie să ai cont de utilizator. Dacă aveți deja un cont, vă rugăm să vă autentificați. Dacă nu aveți cont, trebuie să vă creați unul.
Invita-ti prietenii
Abonare newsletter

Triumf ®PHP Coder - web development
Let's Rock Let's Rock Google