Noutăți și comunicate

Conceptul KruNatura : O IESIRE IN NATURA

16 noiembrie 2013
Conceptul KruNatura : O IESIRE IN NATURA
Peste exact o saptamana, mai precis sambata dimineata, DonisArt va ajunge in Brasov, impreuna cu Hexvessel si, ceva mai tarziu, dupa amiaza, vor ajunge si cei de la Empyrium.

Seara, la Centrul Cultural Reduta, toti cei prezenti vor putea afla care sunt muzicienii invitati sa ni se alature la evenimentul acustic 100% de anul viitor, KruNatura, un concept simplu, atipic, axat de minimalism, respect pentru natura, voie buna si relaxare din belsug: O IESIRE IN NATURA.

Evenimentul de la sfarsitul lunii mai isi doreste sa dezvaluie celor interesati peisajele si locurile frumoase din nordului Moldovei, zona denumita de austrieci, in urma cu peste 200 de ani, Bucovina. Autocarul si ghidul KruNatura vor fi la dispozitia celor ce vor dori sa viziteze manastirile ortodoxe, muzeul de ceramica Marginea, Pasul Palma/Ciumarna, Muzeul lemnului, Masivul Rarau-Pietrele Doamnei. Seara tarziu, la lumina unui foc de tabara, ne vom bucura de cantari autentice venite din diferite colturi ale lumii, sustinute de prieteni ce au mai vizitat Romania dar si altii care o vor face pentru prima data"¦

Posterul oficial, lucrare marca Costin Chioreanu, va fi completat sambata viitoare cu cele 4 trupe care au acceptat invitatia DonisArt.

Sursa : https://www.facebook.com/darkbombasticevening http://www.kogaionon.com http://www.darkbombasticevening.com



Evenimente recomandate

Top