Noutăți și comunicate

Concert 2Cellos la Sala Palatului

6 decembrie 2015
Concert 2Cellos la Sala Palatului
Duminică, 06 decembrie 2015 Phoenix Entertainment vă invită la un concert 2Cellos la Sala Palatului.



2Cellos, duo-ul incredibil format din Luka Sulic și Stjepan Hauser, supranumiți “oamenii-orchestră”, revin în România pentru show unic la Sala Palatului pe data de 6 decembrie 2015.

Alături de toboșarul Dusan Kranjc, cei doi muzicieni care au dat dovadă de o virtuozitate extraordinară, remarcată la nivel internațional, ne vor dezvălui forța violoncelului și ne vor arăta că Brahms, Elton John, Steve Vai sau Iron Maiden au multe elemente în comun, contrar aparențelor.

Cei doi muzicieni sunt familiari cu țara noastră susținând un concert cu sala plină și anul trecut. Câteva impresii despre vizita precedentă pot fi văzute aici:

“Mixul de muzică clasică și heavy metal a fost atât de reușit, încât tranziția dintre ele aproape că nu a avut loc.” (InfoMusic)

“Ceea ce îi face pe cei doi să fie apreciați este faptul că îmbină stilul clasic cu cel contemporan și au grijă întotdeauna să insereze elemente-surpriză, dându-le unor piese precum "Thunderstruck" (AC/DC), "VooDoo People" (The Prodigy) și "Welcome to the Jungle" (Guns'n Roses) o turnură total neașteptată.” (Mediafax)

“Punctul culminant a venit o dată cu urcarea pe scenă a toboșarului Dušan Kranjc, când am asistat la o adevărată dezlănțuire de forțe într-un festival de muzică rock. Am văzut dedicație și pasiune, talent și îndemânare în mânuirea arcușului, dar mai ales am ascultat live hituri evergreen în versiuni inedite.” (Cosmopolitan)

“A fost o seară magică în care Luka Sulic și Stjepan Hauser au reinventat parcă violoncelul, transformându-l pe rând în bass sau chitară electrică, după cum s-a văzut și la bis, “The Trooper Ouverture”, când toată sala era în picioare, mută de admirație și extaz.” (Știrile ProTV)

“Duoul este unul incredibil de dinamic, iar cei doi „vrăjitori“ ai violoncelelor cu siguranță te vor face să te simți foarte prost pentru că nu ai urmat lecții de violoncel în copilărie și ai preferat să bați mingea în spatele blocului sau să construiești case păpușilor. 2Cellos este o cutiuță muzicală care oferă interpretări ce-ți taie respirația și ar fi perfecte pentru a însoți cele mai importante momente din viața fiecăruia dintre noi. La final, am tras linie, și am realizat că a fost un concert zgomotos, dar genial, nebun, dar sensibil, tobele au răsunat în inima fiecărui rocker, iar coardele violoncelelor au scos la iveală emoția rockului pur. 2Cellos really rocked hard!” (Adevărul)

”Un concert al celor de la 2Cellos este cu totul și cu totul o experiență incendiară, în primul rand pentru fiorii pe care ți-i dau acordurile înnebunitoare de violoncel, în al doilea rând pentru conexiunea și prietenia pe care o inspiră acest minunat duo, iar în al treilea rând, pentru umorul savuros al băieților. Åži dacă vor reveni în România, așa cum au părut să lase de înțeles, atunci nu pot decât să vă invit călduros să mergeți la următorul lor concert, pentru că nu veți regreta!” (iConcert)

Și nu numai publicațiile românești au cuvinte de laudă la adresa show-ului 2Cellos, dar și…Elton John: „Mergeți să-i vedeți live pentru că sunt de-a dreptul uimitori! Nu-mi amintesc să mai fi văzut ceva atât de interesant de la concertul lui Jimi Hendrix din '60“. Intreaga declarație e disponibilă aici:

https://www.youtube.com/watch?v=G-fmBwAECbE&feature=youtu.be

Luka Sulic si Stjepan Hauser sunt originari din Croația și împreună au obținut un succes internațional de proporții prin talentul lor incredibil, ridicând ștafeta show-urilor în care violoncelul ocupă rolul principal. Stilul lor a rupt barierele între diferite genuri muzicale, dând o altă față elementelor de muzică clasică, pop, rock sau electro.

Astfel, publicul prezent pe 6 decembrie 2015 la Sala Palatului va putea trăi o experiență live fenomenală, ascultând AC/DC, Iron Maiden, Michael Jackson, Prodigy și nu numai, într-o interpretare inedită, augmentată vizual de către proiecțiile fascinante de pe ecranele aflate pe scena.

Pasiunea lor incredibilă a fost apreciată la nivel mondial, fiind invitați în cele mai populare emisiuni din SUA (Jay Leno, Ellen DeGeneres), dar și în serialul de maximă audiență GLEE într-un episod special dedicat lui Michael Jackson. Mai mult decât atât, interpretarea mega hitului “Smooth Criminal” a debutat direct pe locul 10 în topul Billboard 100 al celor mai bune piese lansate digital.

2Cellos au fost apreciați și de către artiștii a căror muzică o transpun pe corzile violoncelului, fiind invitați să cânte pe scenă alături de Elton John, Red Hot Chilli Peppers, Queens of The Stone Age, George Michael sau Lang Lang.

Concertul susținut de 2Cellos în România este prezentat de Phoenix Entertainment.

Biletele sunt disponibile la prețurile de 300, 250, 190, 140 și 110 lei, în rețeaua Eventim – magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online prin http://www.eventim.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top