Noutăți și comunicate

Concert Alina Manole - Trio sub luna patrata - la CopaCabana

26 august 2016
Concert Alina Manole - Trio sub luna patrata - la CopaCabana
Vineri, 26 august 2016, sunteti invitati de la ora 21:00 la un concert Alina Manole - Trio sub Luna Pătrată in CopaCabana din 2 Mai.

Pretul unui bilet este de 30 de lei. Biletele sunt disponibile la locul evenimentului în seara de 26 august 2016.

“Fericirea nu înseamnă concediu în Rai”... dar momente frumoase pot fi trăite, în modul cel mai concret cu putință, în Vama Veche și în 2 Mai, la concertele Alinei Manole ce vor avea loc joi, 25 august, la Papa la Åžoni și vineri, 26 august, La CopaCabana.

Cu un stil inconfundabil, cântând cu delicatețe sau ironie despre iubiri ascunse, amanți și alte...jucării, artista nu se încadrează într-o etichetă muzicală certă. E jazz, indie, folk, blues. .. E Alina Manole.
Pentru cine nu știe încă atmosfera specială a concertelor „fetei cu Luna Pătrată” le spunem doar atât: veniți să auziți propriile adevăruri pe care nu le-ați mărturisit nimănui, într-o poveste muzicală fascinantă, cu rol pe alocuri terapeutic.


Alături de artistă, pe scenă vor fi muzicieni minunați: Mugurel Coman (clape) și Claudiu Purcărin (tobe) iar concertele vor începe în seară, când Luna (evident, Pătrată) își va întinde lumina peste mare și nisip, ca o cortină perfectă pentru muzica inimilor noastre.

Concertele de pe 25 și 26 august poartă amprenta celui mai amplu festival de fotografie, film și arte vizuale din România: Vama sub Lumini de Oscar (VSLO). Muzica vine astfel să completeze tabloul unei manifestări culturale unicat.

Vă așteptăm cu inima deschisă!

Mai multe detalii pe http://www.facebook.com/AlinaManoleOficial


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top