Noutăți și comunicate

Concert Aura Noir in Club Fabrica

28 mai 2016
Concert Aura Noir in Club Fabrica
Sâmbătă, 28 mai 2016, super-grupul norvegian Aura Noir revine în București, cu un concert în Club Fabrica. Bloodway vor deschide concertul Aura Noir.



Black-thrash-erii au mai vizitat România în urmă cu doi ani și jumătate, ca headliners ai festivalului November To Dismember, unde au prezentat un show memorabil.

Autoproclamată ca „the ugliest band in the world”, trupa Aura Noir a fost înființată în urmă cu aproximativ 23 de ani de Aggressor (Virus, ex-Ved Buens Ende) și Apollyon (Lamented Souls, ex-Immortal, ex- Dødheimsgard). Din 1996, Blasphemer (Twilight of the Gods, ex-Mayhem) este chitaristul formației Aura Noir, iar formula actuală este completată de toboșarul Tank (Obliteration, Spectral Haze), care a venit în trupă în 2011. Aura Noir este primul grup care a semnat cu Tyrant Syndicate Productions, casa de discuri înființată de Fenriz. După controversatul accident suferit de Aggressor în 2005, care până atunci era toboșar, trupa Aura Noir a avut o pauză în activitatea live, iar de când a revenit pe scenă, concertele s-au rărit în număr. Din 2011, Aggressor a devenit vocal în Aura Noir, iar de-atunci, fiecare show susținut de această trupă este considerat un regal al fanilor black-thrash metal.

https://www.youtube.com/watch?v=Fu7OD6ZAKV4



Biletele pentru concertul Aura Noir din Club Fabrica se pot achiziționa prin intermediul rețelei Eventbook, la prețul de 60 de lei în presale și de 80 de lei în ziua concertului. Numărul biletelor este limitat la 300.

Organizatorul acestui eveniment este The Guest, care va reveni în curând cu alte noi informații legate de program, acces și opening act.

Mai multe detalii si la https://www.facebook.com/events/188966391481607


Evenimente recomandate

Top