Noutăți și comunicate

Concert Bosquito la Hard Rock Cafe din Bucuresti

24 aprilie 2014
Concert Bosquito la Hard Rock Cafe din Bucuresti
Joi, 24 aprilie 2014, BestMusic te invita la Hard Rock Cafe, incepand cu ora 21:00, la un concert extraordinar cu una dintre cele mai originale trupe romanesti - Bosquito.

Hard Rock Cafe București - Sos. Kiseleff, Nr. 32, Parcul Herastrau
http://www.hardrock.com/bucharest



Fondata de Radu Almasan in Brasov, la inceputul anilor 2000, trupa a abordat un fusion de rock latin cu o gama larga de influente, de la muzica tiganeasca, balcanica, pana la elemente simfonice si de hard rock. In perioada 2002 - 2006 au avut o serie lunga de piese care au ajuns pe prima pozitie in topurile de specialitate din Romania. Trupa a lansat pana acum 4 albume, "Bosquito" (2000), "Sar scantei"(2001), "Cocktail Molotov" (2003) si "Farame de soare" (2004). In perioada 2009 - 2011 trupa a concertat in Sua, iar membrii sai au declarat ca, pentru ei, aceasta etapa a fost una recreationala. Tot in aceasta perioada au lansat si piesa "Intuneric in culori" alaturi de Ovidiu Lipan Tandarica, iar apoi au revenit in Romania unde au cantat in deschiderea concertului Shakira.

Vino pe 24 aprilie la Hard Rock Cafe sa asculti melodii precum "Asa ca beau", "Hopa Hopa", "Doua maini", "Cand ingerii pleaca", "M-ai dat peste cap", "Tu esti iubita mea", cunoscutul refren "Da-i inainte cu tupeu" al piesei Pepita si multe alte surprize.

Biletele pot fi gasite online pe http://www.iabilet.ro, http://www.bestmusic.ro, in reteaua de magazine Uman si la Hard Rock Cafe. Acestea costa 40 de lei (cu loc la masa) si 60 de lei (loc la masa in fata scenei).


Evenimente recomandate

Top