Noutăți și comunicate

Concert Cap De Craniu, Negative Core RO si DARK FUSION in The Shelter

31 mai 2015
Concert Cap De Craniu, Negative Core RO si DARK FUSION in The Shelter
Duminică, 31 mai 2015, sunteți invitați de la ora 21:00 la un concert al trupelor Cap De Craniu, Negative Core RO și DARK FUSION în The Shelter.

Prețul unui bilet este de 15 lei.



Cap De Craniu ( Death Metal/ Grindcore)e un proiect din Bucuresti, pornit în 2007 odată cu lansarea materialului de debut - "First EP for a Surgery", ce a a definit scena românească de grindcore, având un sound complex și brutal și fiind una dintre cele mai energice prezețe din scena underground.
https://www.facebook.com/CapDeCraniuOfficial/info
https://www.youtube.com/user/capdecraniuofficial



Negative Core RO (groove/death-core) reprezintă scena underground românească de mai bine de 6 ani, schimbându-și în timp formula și stilul, introducând noi varietăți și influențe, abordând un stil mult mai complex dar mai ales, actual. Turneul promovează al doilea material full length Negative Core Project - "Silence is Betrayal", lansat în primavara aceasta. După cum spun chiar ei acest album este o încercare de a reîmprospăta scena metalului autohton.
https://www.facebook.com/NegativeCoreProjectRO
https://www.youtube.com/user/NegativeCoreRO



DARK FUSION ( Cyber/ Industrial/ Extreme Metal), s-a format la începutul anului 2012, iar până în prezent au avut o grămadă de concerte în România și Ungaria. În prezent se pregătesc să lanseze cel de al doilea album.
https://www.facebook.com/pages/DARK-FUSION/194278313973531
http://www.youtube.com/user/darkfusionband


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top