Noutăți și comunicate

Concert Cristi Minculescu & Nutu Olteanu Super-Grup la Hard Rock Cafe

27 aprilie 2014
Concert Cristi Minculescu & Nutu Olteanu Super-Grup la Hard Rock Cafe
Duminica, 27 aprilie 2014, BestMusic si Metalhead te invita la Hard Rock Cafe incepand cu ora 21:00, la un concert cu Super-Grupul format din Cristi Minculescu, Nutu Olteanu (chitara) si doi artisti de renume international, Ken Sundberg - bass si Anders Diephuis - tobe.



Cristi Minculescu canta impreuna cu Nutu Olteanu, fondator Iris, compozitor al primelor succese ale grupului si chitarist solo in epoca de glorie absoluta a trupei. Cei doi reinvie cei mai frumosi ani de cariera, petrecuti impreuna la inceputul anilor '80, intr-un proiect exploziv, o demonstratie de pasiune si virtuozitate artistica, sustinuti de exceptionalii muzicieni suedezi Anders Diephuis (tobe) si Ken Sundberg (bass).

Repertoriul reuneste piese antologice Iris: "Cei ce vor fi", "Trenul fara nas", "Pe ape", "Doar pentru voi", "Lumina Zilei", "Noaptea", "Strada ta", dar si cateva preluari din muzica internationala, reinterpretate cu maiestrie de cele doua legende ale rock-ului romanesc impreuna cu "masina de ritm" suedeza: Ac/Dc ("Highway to Hell", "Whole Lotta Rosie"), Bad Company ("Feel Like Making Love"), Whitesnake ("Gimme All Your Love"), Led Zeppelin ("Stairway To Heaven").

Biletele sunt disponibile online pe http://www.iabilet.ro, http://www.metalhead.ro, in reteaua de magazine Uman si la Hard Rock Cafe. Acestea au pretul de 40 de lei (cu loc la masa) si 60 de lei (cu loc la masa in fata scenei).



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top