Noutăți și comunicate

Concert Cuantune la Clubul Taranului

10 octombrie 2015
Concert Cuantune la Clubul Taranului
Sambata, 10 octombrie 2015, sunteti invitati de la ora 21:00 la concertup trupei Cuantune in Clubul Taranului din Bucuresti.

Pretul unui bilet este de 25 lei.

Toamna este anotimpul culorilor, iar daca natura picteaza cu frunze, noi coloram partituri cu armonii. Cuantune iti pregateste un concert care-ti va imbogati cromatica serilor de toamna. Vino la Clubul Taranului pe 10 octombrie, incepand cu ora 21:00, pentru a ne bucura impreuna de nuantele calde ale unui mix de acorduri nu-jazz si electro swing. Te asteptam!

Link event FB: https://www.facebook.com/events/463829330466103/

Cu un stil aparte, greu de incadrat intr-un singur gen muzical, Cuantune este printre putinele trupe romanesti definite printr-un sound nou si captivant de jazz, electro swing, hip-hop cu elemente de funk, soul, electro, IDM sau chillout. De-a lungul timpului, Cuantune a avut placerea de a concerta alaturi de trupe celebre precum Nouvelle Vague, Club Des Belugas, Otros Aires, Waldeck si Jamie Woon, impresionand publicul iubitor de muzica prin diversitatea si creativitatea show-urilor live.

Cuantune au lansat de curand un videoclip fresh pentru piesa “Story”, single extras de pe noul lor album “Jazz Dance” (Download - http://www.cdbaby.com/cd/cuantune2 ), ce poate fi urmarit pe link-ul de mai jos:

https://youtu.be/uMbm6kUEWHM

Adresa: Kiseleff, nr. 3 (Intrarea Monetarieri)
Pentru rezervari:
Telefon: 021 310 8048
Email: clubult@gmail.com


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top