Let's Rock
Inapoi

Concert Gojira la Bucuresti: Program si reguli de acces


17 Iunie 2017

Concert Gojira la Bucuresti: Program si reguli de acces


Marti, 4 iulie 2017, trupa de metal francez Gojira va concerta la Arenele Romane din Bucuresti, in cadrul unui Aftermath METALHEAD Meeting Festival! Alaturi de ea vor urca pe scena The Blackmordia, una dintre cele mai tinere si energice trupe metal din Franta, si elvetienii de la Xaon care au facut furori la editia din 2016 a festivalului METALHEAD Meeting.

PROGRAM:

19:00 - Acces Public
19:30 - 20:00 - XAON
20:30 - 21:15 - The Blackmordia:
21:45 - 23:15 - Gojira

REGULI DE ACCES

Accesul in incinta Arenelor Romane se face prin intrarea din parc (de jos) incepand cu ora 19:00, iar concertele incep de la 19:30! Dupa deschiderea portilor, puteti sosi la orice ora doriti pentru a va vedea trupele favorite. Evenimentul are loc in aer liber.

1. Este interzis accesul cu:
- sticle, conserve;
- mancare sau bauturi de orice fel;
- artificii, arme, obiecte periculoase;
- obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
- umbrele (va rugam in caz ca se anunta ploaie sa veniti cu pelerine);
- aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil);
- aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;
- animale de companie;
- persoanele cu probleme de ordin medical trebuie sa aiba asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.
Organizatorii NU vor stoca si NU vor pazi obiectelor prezentate in lista de mai sus pe durata evenimentului!

La intrare in locatie toti participantii vor fi perchezitionati de catre agentii de securitate.

Organizatorii informeaza publicul participant ca spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

La locatie va fi prezent un medic care poate oferi Primul Ajutor in caz de nevoie.


2. Jetoane
- In cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de bauturi, vanzarea acestora facandu-se pe baza de jetoane care pot fi procurate de la casele special amenajate.
- Vanzarea produselor pe baza de jetoane faciliteaza o servire mai rapida
- Contravaloarea jetoanelor ramase se returneaza la finalul evenimentului doar pe baza bonului fiscal!

3. Accesul copiilor
- Copiii cu varsta sub 7 ani au acces gratuit si trebuie sa fie insotiti de un adult posesor de bilet valid.
- Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe baza de bilet si doar daca acestia sunt insotiti de catre un adult posesor de bilet valid.
- Organizatorii nu recomanda prezenta la concert a copiilor fara casti de protectie! Zgomotul foarte puternic poate dauna auzului celor mici.


4. Categorii de bilete si bratari
- Accesul in perimetrul evenimentului este permis pe baza de bilet valid pentru care se primeste o bratara. Pastrati bratarile la mana pe toata durata evenimentului, daca o pierdeti sau o rupeti va trebui sa cumparati alt bilet!

- Parasirea perimetrului Arenelor Romane, dupa validarea biletului de o zi, va fi strict interzisa. Persoanele care doresc sa paraseasca zona de eveniment o pot face, dar daca doresc sa intre din nou, vor trebui sa-si cumpere alte bilete.

- Bratari: Posesorii de bilete la categoriile Golden Circle vor primi la acces bratari speciale ce le permit accesul in zona in care au biletele. Bratarile trebuie pastrate la mana, exact asa cum au fost puse, pe toata durata evenimentului. Bratarile nu sunt transmisibile si nu trebuie desfacute sau deteriorate. Posesorii bilete Golden Circle pot sta si in zona Acces General, unde exista atat locuri pe scaune, cat si locuri in picioare. Posesorii de bilete la Acces General nu vor primi bratara.BILETE:

Abonamentele pentru Metalhead Meeting se gasesc in format electronic pe http://www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la urmatoarele preturi:

- Presale: 90 de lei Acces General si 130 de lei Golden Circle

- La intrare, in ziua concertului: 100 de lei Acces General

De asemenea, pana in ziua concertului este disponibil si pachetul promotional Five Pack, la pretul de 360 de lei, ce va ofera 5 bilete la pret de 4 in zona Acces General! Acesta se gasesc pe http://www.iabilet.ro

Sunt disponibile si pachete la oferta prin care puteti vedea concertul Gojira de pe 4 iulie (tot de la Arenele Romane) la pachet cu festivalul Metalhead Meeting, dar si pachete pentru show-ul Evanescence de pe 29 iunie (Arenele Romane), concertul Gojira de pe 4 iulie si festivalul Metalhead Meeting. Acestea sunt disponibile pe http://www.iabilet.ro, aici: http://www.iabilet.ro/bilete-concert-gojira-fr-la-arenele-romane-28395/

Persoanele care au achizitionat pachetele Evanescence + Gojira + Metalhead Meeting sau pachetele Metalhead Meeting + Gojira vor primi pe mail invitatia aferenta concertului Gojira din 4 iulie.

Gojira la Arenele Romane este un eveniment marca METALHEAD powered by ROCK FM.
Concert Gojira la Bucuresti: Program si reguli de acces NoutateArticolul următor » « Articolul precedent

... arenele romane, gojira, metalhead, the blackmordia, trupa gojira, xaon

ro en
GO
Let's ROck! - RSS Feed RO Today @ Let's ROck! - RSS Feed RO
Calendar evenimente
« Decembrie 2017 »
DuLuMaMiJoViSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
19 Decembrie 2017
Evenimente și noutăți de azi
Spatiu utilizator

Creare cont | Ai uitat parola?
Login Using facebook
Notificări
Pentru a activa opțiunile de notificări trebuie să ai cont de utilizator. Dacă aveți deja un cont, vă rugăm să vă autentificați. Dacă nu aveți cont, trebuie să vă creați unul.
Invita-ti prietenii
Abonare newsletter

Triumf ®PHP Coder - web development
Let's Rock Let's Rock Google