Noutăți și comunicate

Concert IRIS si Cristi Minculescu la Hard Rock Cafe

2 septembrie 2015
Concert IRIS si Cristi Minculescu la Hard Rock Cafe
Miercuri, 2 septembrie 2015, BestMusic Live Concerts te invita de la ora 21:00 la Hard Rock Cafe sa petreci o seara de neuitat alaturi de IRIS si Cristi Minculescu in cadrul unui show asteptat de fani de multa vreme. IRIS s-a reunit in formula de aur si alaturi de Cristi promit sa ofere un show fantastic care va va purta prin toate albumele si hiturile care i-au facut celebri de-a lungul timpului.



Biletele pentru showul IRIS si Cristi Minculescu se gasesc in format electronic pe http://www.iabilet.ro dar si in reteaua fizica iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si VGeneration, reteaua de magazine Say – partener Orange dar si pe terminalele self service ZebraPay din toata tara) dar si la Hard Rock Café

Biletele in presale au urmatoarele preturi:
- 90 de lei cu loc VIP in fata scenei (numar limitat la 80 de bilete)
- 60 de lei cu loc la masa, in sala, fumatori sau nefumatori

Sunt disponibile de asemenea si bilete fara loc, in picioare, la pretul de 60 de lei. In ziua concertului, biletele vor costa 70 de lei acces general cu loc la masa (fumatori sau nefumatori), in limita locurilor disponibile.



Hard Rock Cafe Bucuresti – Soseaua Kiseleff, nr 32, in parcul Herastrau. Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Vino la Hard Rock Cafe, probabil cel mai bun loc pentru evenimente cu clasă din Bucuresti, sa fii aproape de artistii tai si sa te bucuri de muzica lor pe un sunet perfect si sa fii servit/a asa cum trebuie.

Un eveniment BestMusic Live Concerts, powered by ROCK FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top