Noutăți și comunicate

Concert In Flames la Arenele Romane din Bucuresti

1 octombrie 2011
Concert In Flames la Arenele Romane din Bucuresti
Dupa succesul  concertului formatiei  Mr. Big, Phoenix Entertainment aduce in Romania trupa In Flames. Astfel, renumita formatie suedeza va concerta in data de 1 octombrie 2011 la Arenele Romane din Bucuresti.

Fanii au sansa de a participa la un concert extraordinar pe care trupa In Flames il va sustine cu ocazia lansarii in luna iunie a celui mai recent album al lor, "Sounds of a playground fading", care se bucura deja de un enorm succes.

Infiintata in anul 1990, In Flames a vandut peste 2,5 milioane de albume in lumea intreaga si a castigat numeroase premii: patru Grammis, Best International Band obtinut la gala Metalhammer Golden Gods si Best Hard Rock  pentru albumul "A Sense of Purpose". Considerata una dintre primele trupe ale genului melodic death metal, In Flames a devenit cunoscuta datorita unor piese precum  "Come clarity", "Take this life" si "The jester race".

Biletele concertului se gasesc in reteaua Eventim- magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti, Sala Palatului si online pe eventim.ro.

Accesul la concert se face incepand cu ora 19:00.

Pretul biletelor este :
75 RON -pana pe 31 iulie
85 RON- pana la concert
95 RON- in ziua concertului

Un eveniment organizat de Phoenix Entertainment.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top