Noutăți și comunicate

Concert Jinjer, Cupola, For My Sins si Consequence in club Fabrica

12 mai 2016
Concert Jinjer, Cupola, For My Sins si Consequence in club Fabrica
Joi, 12 mai 2016, Jinjer revine în concert la București, în Club Fabrica. Support acts: Cupola, For My Sins și Consequence. Evenimentul face parte din turneul de promovare al celui mai nou single și videoclip, “Words Of Wisdom”, inclus pe viitorul album al formației, “King of Everything”, programat pentru lansare pe 29 iulie 2016, prin Napalm Records.



Bilete: primele 100 de bilete sunt disponibile la prețul de 15 lei, următoarea categorie având prețul de 25 lei.
Facebook event: http://fb.com/events/1725421637695423



Jinjer a avut parte de o ascensiune rapidă în preferințele publicului și a fost desemnată, în 2013, “Trupa de metal a anului în Ucraina”. Cel de-al doilea LP, "Cloud Factory", a îmbogățit sound-ul trupei cu influențe progressive și a fost primit cu entuziasm de presă și public, asigurându-le peste 60 de concerte în Germania, Cehia, Rusia, Belgia, Franța, Elveția, Polonia și România.

Pentru cei mai puțin familiarizați cu proiectul, Jinjer fac parte din mișcarea New Wave of Hardcore, fiind o trupă de groove/ progressive metalcore, cu influențe funk, reggae și jazz. Printre proiectele muzicale citate de Jinjer se numără Lamb of God, Pantera, Gojira și Killswitch Engage. Solista Tatiana Booyaka Shmaylyuk declara că artistele de care se simte puternic inspirată sunt Sandra de la Guano Apes și Shamaya Otep.


Jinjer – Words Of Wisdom: http://smarturl.it/WordsOfWisdomVideo

Mai multă muzică Jinjer poți asculta aici: http://jinjer.bandcamp.com/



Cupola este o formație de death/black metal din Sofia, Bulgaria, fondată în 2005 de Mihail Sergeev (chitară și voce), Plamen Dimitrov (chitară, vocal) și Angel Sergeev (tobe).
http://fb.com/Cupola.band



For My Sins este o formație de melodic metal din București, născută ca urmare a abordării zonei metal din perspective noi. Prin îmbinarea agresivității cu părți melodice, la începutul lui 2014, formația a luat cu asalt scenele cluburilor din România. Vocea solistei combină elemente de pop rock cu o melodicitate și o atitudine pasională. Temele abordate de For My Sins în piesele lor sunt menite să ofere ascultătorului o trăire cât mai completă a naturii umane, variind de la furie și dezolare, până la melancolie și încredere.
http://fb.com/formysinsofficial



Consequence este o tânără trupă metalcore cu influențe de heavy și elemente de rock progresiv din Sibiu. Deși înființată în 2014, trupa a susținut deja concerte în deschiderea unor cunoscute formații din România, precum Trooper și Altar.
http://fb.com/Consequenceofficial


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top