Noutăți și comunicate

Concert Lori in Hard Rock Cafe

4 octombrie 2014
Concert Lori in Hard Rock Cafe
Sambata, 4 octombrie 2014, de la ora 22:30, sunteti invitati la un concert Lori in Hard Rock Cafe.

Biletele se găsesc la Hard Rock Cafe, la prețul de 25 de lei.

Dacă ai îndrăgit-o pe LORI la Vocea României nu pierde concertul pe care îl va susține pe 4 octombrie la Hard Rock Cafe ! Cu o prezență delicată, dar foarte expresivă și o voce rezonantă, cu inflexiuni calde și învăluitoare, LORI câștigă inima și aprecierea publicului de fiecare dată când se află pe scenă.

Åži-a dorit de mică să ajungă în lumina reflectoarelor, iar grație talentului și farmecului personal a reușit să atragă atenția specialiștilor de fiecare dată când a luat parte la un concurs: participarea la Festivalul Mamaia i-a adus LOREDANEI CIOBOTARU locul I, premiul special pentru cea mai bună interpretare și un contract cu casa de discuri "Cat Music, " iar prezența în rândul concurenților de la celebrul show de talente Vocea României a propulsat-o în atenția publicului. După încheierea competiției, LORI și-a continuat parcursul muzical în grupul Life On Mars, împreună cu care a lansat single-ul "Love Life".

In prezent, Lori a semnat un contract cu Global Records si isi promoveaza cel mai recent single, "Aprinde-ma", piesa realizata in colaborare cu Carla's Dreamss. Proiectul Lori live este realizat prin aportul a doi muzicieni cu experienta: Vlad Vedes-guitar/synth si Robert Magheti-drums.

Iar acum, LORI se avântă în cariera solo cu aplombul și dezinvoltura ce o caracterizează, iar pe 4 octombrie te invită la Hard Rock Cafe pentru un show incandescent, cu refrene din toate timpurile și acorduri ce te îmbie la dans!



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top