Noutăți și comunicate

Concert MadDriven la Amfiteatru - Pescarie in Vama Veche

28 august 2015
Concert MadDriven la Amfiteatru - Pescarie in Vama Veche
Vineri, 28 august 2015, MadDriven (cel mai nou proiect muzical în care activează Gabi ”Guriță” Nicolau) concertează începând cu ora 22:00 în Vama Veche, la Amfiteatru - Pescărie, la invitația RockZone.

Concertul face parte din seria de evenimente derulate sub umbrela RockZone.ro în cadrul Romania International Film Festival, prilejuite de lansarea oficială a postului de radio.
Intrarea la concert este liberă.



MadDriven este o trupă de hard & heavy formată din muzicieni cu experiență:
  • Cristian „Biba” Broasca – chitară (Hertz, Sound’n’ Vision, Old no 7),
  • Bogdan „Bat” Costea – vocal, chitară (Interitus Dei, Magica, Lupul cel Rău),
  • Tiberiu „Tibi” Duțu – bass (Stress, Creston, Euxin, Sound’n’Vision, Old no 7, Magica, Corneliu Stroe Balkanamera Band)
  • Cosmin Muja – tobe (Pandora, Old no 7).

În 2015 formula s-a completat prin sosirea unui nou membru. Se simțea nevoia unui solist vocal care sa puna in valoare compozitiile trupei, soluția fiind cooptarea lui Gabi „Guriță” Nicolau, valorosul și cunoscutul vocalist al trupei Krypton. În această formulă s-au înregistrat două noi piese, una fiind deja disponibilă pe youtube – „Raza de soare” -, iar a doua, „Fii tare”, urmând să fie prezentată publicului împreună cu videoclipul.

Sub genericul Rock'n'Art, Rockzone combină muzica rock cu informațiile culturale fiind conceput ca o platformă complexă care include live streaming, website, social media, evenimente care să ofere comunității artistice românești un spațiu în care să se exprime și să se promoveze. Postul de radio care emite exclusiv online, 24 de ore din 24, mizează pe un playlist bogat, pe o echipă alcătuită din profesioniști de radio (Andy Stănescu, Alexandru Gheorghiaș, Marcel Platon, Andreea Billig, Liviu Zamora) și emisiuni variate. De la Rock.escu - emisiunea dedicată muzicii rock românești, la Aerobaza Kamikaze - emisiunea de satiră și umor realizată de echipa Kamikaze sau 4 Uși, fiecare ascultător va găsi ceva pe gustul său.

RockZone poate fi ascultat online, atât pe PC sau tabletă dar și pe smartphone, grație aplicațiilor dedicate.

Contact: Andreea Billig / andreea@firstclasscom.ro / 0722568356


Evenimente recomandate

Top