Noutăți și comunicate

Concert Magnetik Pink pe terasa Hard Rock Cafe

16 septembrie 2017
Concert Magnetik Pink pe terasa Hard Rock Cafe
Sambata, 16 septembrie 2017, sunteti invitati la concertul trupei Magnetik Pink la Hard Rock Cafe. Concertul va începe la ora 22:00 și intrarea va fi liberă.



O trupă cu o componență în totalitate feminină, cu o prestație live plină de carismă, Magnetic Pink este formată din: Olivia Păun - voce, chitară, flaut, pian; Roxana Stroe - chitară solo; Florina „Fritz” Popescu - tobe; Alexandra Popescu - chitară bass, backing vocals. Trupa are o vastă experiență pe scena muzicală națională și internațională, o prezență aparte, o energie debordantă și aduce un playlist format din hituri internaționale de rock alternativ, dar și din piese proprii.

Olivia Păun (voce, chitară, flaut, pian), absolventă a Universității Naționale de Muzică București, s-a implicat de-a lungul timpului în mai multe proiecte și colaborări atât la flaut -în 2001 în orchestră alături de trupa Iris în turneul „Iris Atheneum”, în 2012 la înregistrările unui album cu trupa olandeză Rise of Realism - cât și ca bateristă în trupa Quartz alături de Gianina Corondan, Amedeo Bolohoi, Dan Tufan, cu care a înregistrat un album în 2003. Din 2006 până în 2016 a fost solistă în proiectul rock Olly de Quartz cu care a activat timp de opt ani în Europa de Vest și a înregistrat 4 albume.

Roxana Stroe este singura chitaristă de blues din țară, absolventă de masterat la Universitatea Națională de Muzică București, participând la numeroase festivaluri de blues și jazz în țară și străinătate. A concertat alături de A.G. Weinberger, Berti Barbera, Harry Tavitian, Narcisa Suciu, Garbis Dedeian, Direcția 5, Ovidiu Lipan „Tandarica” și mulți alții. A activat ca titulara în grupurile Mike Godoroja & The Blue Spirit (în 2006 au scos albumul „Capra vecinului”), Nicola, Balcanamera Band, Red Cat Bone, din 2008 are propria formație de blues (Foxy Lady Band) dar mai activează și în două proiecte de jazz.

Florina “Fritz” Popescu (tobe) a fost colega Oliviei în formația Olly de Quartz din 2006 până în 2016, susținând nenumărate concerte în țară și în străinătate; a mai colaborat pentru o scurtă perioadă în 2008 în trupa Quartz cu Gianina Corondan.

Alexandra Popescu (bass, backing vocals) a activat deasemenea în Olly de Quartz în perioada 2006 – 2011 și în 2008 alături de Fritz în proiectul Gianinei Corondan.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top