Noutăți și comunicate

Concert Mircea Vintila si invitatii sai la Hard Rock Cafe pe 24 noiembrie

24 noiembrie 2017
Concert Mircea Vintila si invitatii sai la Hard Rock Cafe pe 24 noiembrie
Vineri, 24 noiembrie 2017, Mircea Vintila revine la Hard Rock Cafe intr-un eveniment din care nu vor lipsi invitații si momentele surpriza.



Programul concertului, devenit adevarat simbol al toamnei, va include cele mai cunoscute titluri lansate de indragitul cantautor. „Popa Nan”, „Hanul lui Manuc”, „Adio, deci pe curand”, „Peste rabdari”, dar si incantatoarele „Miruna” și „Musette” sunt numai cateva dintre motivele care va vor face sa zambiți, sa cantați si sa va bucurați de un show deosebit in compania cavalerulului rimelor cu talc.

Despre concertul din 24 noiembrie Mircea Vintila a spus: „revin cu drag si cu toata inima la Hard Rock Cafe, o casa a muzicii unde mereu gasesc un public select, cald si entuziast. Va astept si de aceasta data la o seara de povesti puse pe note muzicale, cu si despre prieteni vechi.”

Mircea Vintila ii va avea alaturi, pe instrumentistii din trupa Brambura in acest spectacol ce marcheaza al cincilea an consecutiv in care cantautorul revine, in miez de noiembrie, pe scena din Hard Rock Cafe.

Pentru concertul din 24 noiembrie sunt in vanzare urmatoarele categorii de bilete.
- Categoria VIP - 100 lei (loc la masa in fața scenei, intalnire cu artistul, poza si autograf)
- Categoria 1 - 60 lei, cu loc la masa in fața scenei
- Categoria 2 - 40 lei, cu loc la masa in sala
- Categoria 3 - 25 de lei, loc in picioare

Biletele se gasesc pe iabilet.ro, bilete.ro si la Hard Rock Cafe.


Evenimente recomandate

Top