Noutăți și comunicate

Concert Overnizer, Vomitrip si Keeng Ra'at in Question Mark

29 aprilie 2015
Concert Overnizer, Vomitrip si Keeng Ra'at in Question Mark
Luni, 18 mai 2015, in Club Question Mark (Bucuresti) are loc Metal Under Moonlight editia a 46-a!

In concert: Ovenizer (melodic post metal/Finlanda) / Vomitrip (stoner doom metal/Finlanda) / Keeng Ra'At (stoner intuitive free metal/Bucuresti).

Open doors: 20:00
Rvsp : https://www.facebook.com/events/472165539600943/



Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi aduse din afara clubului. Stand de Cd-uri si tricouri la acest concert.

Precizare: acest concert este non-profit, toate incasarile rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului si pentru plata cheltuielilor de deplasare a trupelor participante.



Pentru prima oara in Romania, finlandezii de la Ovenizer isi vor prezenta live cel de-al doilea produs, "Swm". Lansat in aprilie 2015, materialul este un amestec straniu de post metal si psychedelic doom rock. Trioul dinamic din Tampere ajunge pe 18 mai in premiera in fata publicului bucurestean, cu un concert in egala masura melancolic, depresiv... dar si intunecat si mizerabil.

Virtuali pe:
http://www.facebook.com/ovenizer
http://ovenizer.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/watch?v=GuVPbBBKDc4



La randul lor din Tampere, trioul de stoner/sludge/doom Vomitrip include Bucurestiul in primul sau turneu european! Formata in urma cu doar un an, trupa vine in fata publicului din Question Mark cu un show de vibratii psihedelice si melodic progresive demn de urmarit!

Virtuali pe:
https://www.facebook.com/vomitrip
https://soundcloud.com/vomitrip



Keeng Ra'At sunt o inedita trupa bucuresteana de jam improvizational. Reprezentatiile live consista din piese compuse pe loc, mereu noi, nascute din schimbul de energii ce are loc intre membrii trupei pe scena, cat si intre acestia si public. Stilul muzical fluctueaza intre stoner, punk, psychedelic, noise si sludge, imprevizibil, dar in general neindepartandu-se prea mult de zona stonerului bazat pe jam.

Virtuali pe:
http://www.facebook.com/keengraatband
http://www.youtube.com/watch?v=a5t3djCG5I8



Question Mark - Calea Victoriei 48 - 50 (Pasajul Victoria)

Accesul se face din Calea Victoriei. Daca te-ai ratacit, uita-te la ghete si o sa vezi un hublou luminat la nivelul solului prin care te poti uita de sus la ce se intampla in club. Apoi vezi scarile si cum privesti spre dreapta este o usa cu fata lui Jack Nicholson.


Evenimente recomandate

Top