Noutăți și comunicate

Concert Pact by Leo Iorga si Adi Ordean la Hard Rock Cafe din Bucuresti

26 aprilie 2014
Concert Pact by Leo Iorga si Adi Ordean la Hard Rock Cafe din Bucuresti
Sambata, 26 aprilie 2014, doua dintre legendele muzicii rock romanesti - Leo Iorga si Adi Ordean, revin pe scena din Hard Rock Cafe, alaturi de colegii lor de trupa, pentru a sarbatori implinirea a doi ani de la infiintarea formatiei Pact.

Hard Rock Cafe București - Sos. Kiseleff, Nr. 32, Parcul Herastrau
http://www.hardrock.com/bucharest



Evenimentul va marca si lansarea Cd-ului "Numarul Unu", primul din cariera grupului. In deschiderea concertului Pact va canta trupa Hypnotique, singura formatie de Electric Violin din Romania, care va oferi publicului un scurt program de pop - rock, intr-o interpretare inedita.

In ultimii doi ani, scena Hard Rock Cafe a reprezentat locul in care trupa Pact a sarbatorit cele mai importante momente din cariera muzicala - lansarea trupei (in 2012), lansarea primului single (2012), dar si aniversarea primului an de actitivitate in noua formula (2013). Pastrand seria evenimentelor devenite deja traditie, Leo Iorga (voce), Adrian Ordean (chitara compozitie), Marian Mihailescu (chitara bass), Alexandru Ardelean (chitara) si Catalin Dalvarea (tobe) revin la Hard Rock pentru a sarbatori implinirea a doi ani de la infiintarea trupei Pact si lansarea primului lor Cd.

Pe langa cele mai frumoase hituri ale adolescentei, "Trenul pierdut", "Sa te gandesti la mine", "Singur in noapte", "Cine este tu, oare?" sau "Ma voi intoarce", trupa le va canta fanilor, in premiera, piese de pe noul album, printre care si "Ploaia care cade", single-ul in urma cu un an.

Biletele la concert sunt disponibile la Hard Rock Cafe la pretul de 30 lei. Rezervari la nr. 021 2066261


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top