Noutăți și comunicate

Concert PhenomenOn la 'Black & White Motor Party'

6 iunie 2015
Concert PhenomenOn la 'Black & White Motor Party'
Trupa Phenomenon va sustine pe 06 iunie 2015, un concert in cadrul festivalului „Black and White Motor Party”, la Lehliu Gara, Calarasi, festival care va avea loc in perioada 05-07 iunie 2015.
Pentru a sasea oara consecutiv, PhenomenOn vor sustine un concert in cadrul acestui festival, deoarece s-a creat deja o traditie pentru membrii trupei PhenomenOn sa fie alaturi de Chopper Academy M.C. la petrecerile si festivalele acestora.
Organizatorii, Chopper Academy M.C., promit o distractie pe cinste ca si in anii precedenti. Concerte vor sustine in data de 05 iunie trupa Mindcage Escape, iar 06 iunie, alaturi de PhenomenOn vor fi prezenti prietenii de la Hatemode. Vor avea loc concursuri cu premii, foc de tabara, parada moto. Nu vor lipsi nici traditionala palinca, slana, ceapa.

Dupa ce in luna februarie trupa PhenomenOn a lansat un single in limba romana, „Schimbare”, single ce poate fi gasit canalul de Youtube al trupei, dar care este difuzat si la radiouri din Romania, membrii trupei se pregatesc sa lanseze un nou single, ce va fi lansat la inceputul acestei veri, de aceasta data in limba engleza, un single ce reprezinta din punct de vedere muzical o ingemanare de stiluri si sounduri.
Intre timp, trupa continua inregistrarile pentru viitorul album: „Aurora Borealis”, ce va contine piese precum : „Wake up”, „Ice and Fire” sau „Burn them down”, piese ce sunt deja prezente in playlistul trupei in concerte.

PhenomenOn au un excelent background muzical, avand la activ sute de concerte sustinute in Romania si in strainatate, nenumarate premii la concursurile de gen, doua albume de studio si mai multe videoclipuri. Un moment de referinta in istoria trupei este castigarea finalei pe Romania a prestigiosului concurs mondial The Global Battle of The Bands, ajungand astfel in finala mondiala de la Londra, unde ocupa un excelent loc 7 intr-un clasament de 42 de trupe.
In luna iunie a anului 2012, au cantat in deschiderea primului concert sustinut in Romania al trupei Linkin Park.
Concerte sustinute in afara tarii: Suedia, Grecia, Belgia, Bulgaria, Serbia, Republica Moldova, Croatia.

Componenta:
Andu Vasii - vocal
Flavius Hosu - tobe
Petre Osman - bass
Andrei Balasa - chitara


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top