Noutăți și comunicate

Concert Proiectul Tivodar in Club Puzzle din Bucuresti, 24 aprilie 2014

24 aprilie 2014
Concert Proiectul Tivodar in Club Puzzle din Bucuresti, 24 aprilie 2014
Joi, 24 aprilie 2014,  Proiectul Tivodar revine pe scena Club Puzzle. Intalnirea este programata pentru 20:30, muzica va incepe in jurul orei 21:00.

Acces: 20 de lei. Rezervari si info: 077 21 600 31 sau http://liveinpuzzle.ro/rezervari
Adresa Puzzle Cafe Bistro & Live Events : Piata Victoriei - Calea Victoriei 155, bloc D1, tronson 6, parter, Bucuresti, liveinpuzzle.ro, facebook.com/liveinpuzzle



Proiectul Tivodar insemna muzica derivata, la inceputuri, din folk, cu tinuta rock si compozitii elaborate. Astazi vorbim de o linie de stil acustic-progresiv si despre un spirit muzical bine-inchegat.

Cu sound puternic, cu muzica ce uneori dobandeste spatialitate, cu duete/dueluri instrumentale pline de vigoare si ritm, cu texte cu greutate si sens, Proiectul Tivodar are in sine o Voce comuna, unica in zona artistilor tineri romani. Membrii acestui proiect muzical s-au adunat in timp in jurul lui Stefan Tivodar, compozitor si chitarist, fiecare aducandu-si amprenta de stil instrumentala sau vocala.

De curand, Proiectul a aniversat 4 ani de la debutul pe scena (desi fiecare dintre membrii are propria lui istorie muzicala). In acest timp au fost editate cateva materiale audio si, in curand, un album de studio va pune in rafturile istoriei oficiale munca celor 6 tineri, muzicala, munca pentru care cu siguranta merita atentia publicului.

Si daca in "Catalogul" trupei a fost adaugat un nume nou, Alex Neagu, in calitate de tobosar, invitatul serii de 24 aprilie este Mihai Movileanu, responsabil tot in zona ritmica, in calitate de basist!

Formula de scena:
Stefan Tivodar - voce, chitara ritmica, muzicute
Alex Nichita -vioara, chitara solo
Ioana Purcarea - voce
Daniela Curcan - vioara
Alex Cismaru - chitara
Alex Neagu - tobe
Mihai Movileanu - bas

Va lasam cu un material video realizat de curand in cadrul emisiunii "Sala de Repetitii", material in care veti asculta cateva piese ale Proiectului Tivodar si cateva povesti despre trupa!

http://www.youtube.com/watch?v=QSlAE5hPhn8
Foto afis : Victor Covrig /Fragma Studio


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top