Noutăți și comunicate

Concert Robin and the Backstabbers la Hard Rock Cafe

4 noiembrie 2016
Concert Robin and the Backstabbers la Hard Rock Cafe
Vineri, 04 noiembrie 2016, BestMusic Live Concerts va asteapta la Hard Rock Cafe de la ora 22:30 la un nou concert Robin And The Backstabbers.



Trupa a incheiat anul 2015 lansand noul videoclip „Cosmonaut” de pe mult asteptatul volum secund al trilogiei Bacovia Overdrive, „Arhanghel’sk”. Aparut in primavara anului trecut, noul album contine 14 piese despre scafandri, mirese si ingeri, case in flacari si cantece duse de vant. Discul a creat valuri de entuziasm si de controversa, trupa strangand peste 1500 de oameni la concertul de lansare de la Halele Carol – cu siguranta unul dintre cele mai importante si mai reusite evenimente de pana atunci ale trupei. In ianuarie, trupa a castigat si premiul de best Rock (r)Evolution pentru lansarea “Arhanghel’sk” la METALHEAD Alternative Rock Awards !

Robin and the Backstabbers – Cosmonaut (official video)
https://youtu.be/FQcg2ZTmq7A



Biletele pentru showul Robin and The Backstabbers se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agențiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman din Baneasa Shopping City si de la Piata Romana, Magazinele IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), dar și la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele prețuri:
  • 49 de lei, cu loc la masă, în sală
  • 65 de lei, VIP, cu loc la masă în fața scenei (număr limitat la 80 de bilete)

Sunt disponibile și bilete fără loc, în picioare, la prețul de 49 de lei.



Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău - Åžoseaua Kiseleff, nr. 32. Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts, powered by Rock FM


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top