Noutăți și comunicate

Concert The Mono Jacks in Control Club din Bucuresti

27 februarie 2016
Concert The Mono Jacks in Control Club din Bucuresti
Sâmbătă, 27 februarie 2016, sunteți invitați de la ora 20:30 la un concert al trupei The Mono Jacks în Club Control.



"Cele mai bune cântece sunt cele scrise din ce am trăit, din ce-am simțit; și la bucurie și la nervi. Poți să le spui amintiri, sau emoții, sau obsesii personale, pentru noi cutia asta în care le-am păstrat a tot crescut în timp, ca o colecție.
Fiecare din noi a tot adunat frânturi și începuturi de piese, iar când ne-am unit în formula nouă și colecțiile noastre s-au unit. Cu mesaje trimise și mai ales netrimise, drumuri grele, zboruri de unul singur, aeroporturi goale sau pline, nunți de neuitat, altele la care doar s-a visat." – Doru Trăscău



The Mono Jacks sunt o colecție de gânduri și emoții puse pe note. Vei simți asta cu ușurința dacă ajungi la un concert de-al lor și probabil că vei remarca și faptul că în spatele unei melancolii aproape permanente e un ceva care frământă, o energie care nu ratează nici o data pentru că te lovește în plin.

Toate acestea au început să prindă viață în toamna lui 2008 la inițiativa lui Doru Trăscău. Trupa a avut parte de un debut excelent și are în palmares o impresionantă activitate concertistică.

2010 este anul lansării albumului de debut, album care va fi apoi urmat de două EP-uri. Cel de-al doilea EP va fi reprezentativ datorită single-ului “Gândurile" și va marca un punct de referință în activitatea compozițională a formației iar la aproape un an de la debutul acestei piese cei patru se separă și își vor încheia activitatea.

În primăvara lui 2015, The Mono Jacks revine pe scena muzicală, după o pauză de un an și jumătate. Și pentru că orice început de drum trebuie marcat cum se cuvine, The Mono Jacks a lansat un nou single Tablou.

Tablou este o poveste despre iubire și șanse ratate, inspirată dintr-o întâmplare adevărată.

https://youtu.be/1fAyQyBZJVA



Mai multe detalii la https://www.facebook.com/events/1550821095237691/


Evenimente recomandate

Top