Let's Rock
Inapoi

Concert The Veils la Expirat, Halele Carol


22 Iunie 2017

Concert The Veils la Expirat, Halele Carol


Joi, 22 iunie 2017, de la ora 20:00, trupa The Veils concerteaza în premieră în România, în cadrul turneului de promovare pentru cel de-al cincilea album, ”Total Depravity”, în Expirat, Halele Control. Organizator: Pure Indie Entertainment.The Veils, trupa britanică de indie rock și alternativ are în spate mai bine de zece ani de activitate muzicală. Grupul a intrat în atenția publicului anul trecut odată cu lansarea ultimului album, ”Total Depravity”, al cincilea album de studio semnat The Veils. La București, se vor auzi atât piesele de pe noul album cât şi hiturile ”Swimming With The Crocodiles”, ”Low Lays The Devil”, “Jesus for the Jugular” şi AXOLOTL, cea din urma va apărea pe coloana sonoră a serialului Twin Peaks, care se va lansa în toamna acestui an.

”Dacă există o trupă care să poată scrie o piesă despre o salamandră care merge prin Mexic, care să sune ca o chemare pentru un demon, cu voci sfărâmate și distorsionate, susținute de o chitară feroasă și să nu fie absolut deloc ridicolă, The Veils este accea...”, scrie Rudy K. de la Sputnik Music, UK. “Albumul se termină cu [...] "Total Depravity", cel mai minunat lucru pe care l-am auzit anul acesta...”spune Christopher Ratcliff, de la Methods Unsound.

În deschidere, Alexu and The Voices Inside (RO) cu un show acoustic inedit: se ia o chitară, se adaugă un microfon, se conectează la looper și Voilà! Avem The Voices Inside, un proiect muzical cu și despre oameni talentaţi. Una dintre vocile proiectului este Meercha (UK), care își împarte timpul între linii de cod și acorduri de chitară. Pe 22 iunie la Expirat, Halele Carol vom asculta în premieră EP-ul "23 Minutes of Fame".

Biletele costă 80 de lei (acces general) și se pot achiziționa pe eventbook.ro sau la intrare.
Concert The Veils la Expirat, Halele Carol Concert, Festival, EvenimentHalele CarolArticolul următor » « Articolul precedent

... alexu and the voices inside, halele control, pure indie entertainment, the veils

ro en
GO
Let's ROck! - RSS Feed RO Today @ Let's ROck! - RSS Feed RO
Calendar evenimente
Evenimente și noutăți de azi
Spatiu utilizator

Creare cont | Ai uitat parola?
Login Using facebook
Notificări
Pentru a activa opțiunile de notificări trebuie să ai cont de utilizator. Dacă aveți deja un cont, vă rugăm să vă autentificați. Dacă nu aveți cont, trebuie să vă creați unul.
Invita-ti prietenii
Abonare newsletter

Triumf ®PHP Coder - web development
Let's Rock Let's Rock Google