Noutăți și comunicate

Concert Therion la Bucuresti - informatii si bilete

11 martie 2018
Concert Therion la Bucuresti - informatii si bilete
După o pauză de aproape 5 ani de la lansarea ultimului album, formația suedeză THERION revine cu un nou material discografic – „Beloved Antichrist”-, o „operă metal” care va fi lansată în luna ianuarie 2018, fiind urmată de un turneu european intens, concretizat în peste 50 de concerte. Și pentru că nu putea să ocolească România, Therion va ajunge și în țara noastră în data de 11 martie 2018 la Arenele Romane din București.

Deschiderea concertului va fi făcută de trupa rusească de symphonic metal IMPERIAL AGE și formația germană NULL POSITIV.

Event: Therion, Imperial Age, Null Positiv / Arenele Romane, Bucuresti

Astfel, au fost puse în vânzare biletele care pot fi achiziționate fie online pe http://www.ambilet.ro, fie în format fizic de la sediul Promusic Events (str. Traian Demetrescu nr.9 – zona Timpuri Noi), la următoarele categorii:

200 lei – Bilet VIP (zona Golden Circle + Meet & Greet + afișul concertului & VIP pass) – sunt puse în vânzare doar 15 bilete
120 lei – Bilet zona Golden Circle – sunt puse în vânzare doar 150 bilete, pentru confortul participanților care doresc să stea în fața scenei
79 lei – Bilet preț pre-sale (primele 100 bilete)
89 lei – Bilet preț pre-sale (următoarele 250 bilete)
95 lei – Normal ticket
115 lei - Prețul la intrare în ziua concertului
Eveniment organizat de Promusic Events și Maximum Rock Romania.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top