Noutăți și comunicate

Concert Tiarra la Timisoara - ultimul oras in cadrul „Spring Tour X”

23 mai 2015
Concert Tiarra la Timisoara - ultimul oras in cadrul „Spring Tour X”
Sambata, 23 mai 2015, Tiarra aduce albumul "X" în premieră la Timișoara, incheind prima parte a turneului, concertele urmând să continuie și în alte mari orașe ale țării, în toamna acestui an. După o primire și o atmosferă minunată în 2014, în cadrul Student Fest, trupa bucureșteană revine după un an și va urca pe scenă alături de invitații săi speciali, Asemic și The Raven Tears, în Daos Club.



Concertul face parte din turneul prin țară "Spring Tour X ", susținut pentru promovarea albumului, disponibil în format dublu CD, materialul conținând atât piese compuse în perioada Ep-ului "Le monde des tenebres", cât și piese noi, dar și două colaborări inedite pentru melodiile: "To Feel Again" alături de chitaristul Alin Moise (Gothic și Kempes) și "Burn" alături de Mihu, vocalul de la Abigail.

În cadrul concertului, publicul prezent va putea viziona noul videoclip al piesei "Pain Knows Our Names", realizat de Filip Brunet / FatLip Prod. (Defunct & Negative Core Project) și Răzvan Ioniță și filmat la Teatrul Mignon, din București.

https://www.youtube.com/watch?v=hVdnRnLVNQA

Prețul biletului va fi de 15 lei și se achiziționează de la club în seara evenimentului.
Albumul se poate achiziționa de pe site-ul Tiarra:
https://www.facebook.com/TiarraRO



Datele turneului Spring Tour "X":




Management și Booking
Olivia Alexandra Vlădoianu
Tel: 0727.395.348
Email: olivia_vladoianu@yahoo.com

PR
Opran Bianca-Cristiana
Tel: 0773.708.659
Email: bianca.opran@yahoo.com


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top