Noutăți și comunicate

Concert Timpuri Noi in Hard Rock Cafe pe 24 ianuarie

24 ianuarie 2018
Concert Timpuri Noi in Hard Rock Cafe pe 24 ianuarie
Joi, 24 ianuarie 2018, de la ora 21:30, BestMusic și Metalhead te invită la Hard Rock Cafe să petreci o seară perfecta cu una dintre cele mai longevive trupe de rock românești, Timpuri Noi. Invitați speciali: Luca, Stere, Adeline, Victoria, Vecina, Verginica, Rambo, Catran și Văru’ Maftei!



Trupa Timpuri Noi este simbolul rock-ului românesc al ultimelor decenii și, în formula actuală, este vocea rock-ului cu mesaj puternic, elaborat, inteligent și acid. De la înființarea trupei, Dan Iliescu a fost prezent în Timpuri Noi în calitate de compozitor și chitarist. Începând cu anul 2011, Dan Iliescu a preluat și rolul de solist, continuând și misiunea muzicală asumată în urmă cu câteva decenii. Pentru cei care nu știu încă, Dan Iliescu este compozitorul tuturor hiturilor pe care publicul le știe atât de bine: Stere, Tanța, Adeline, Luca, Helga, Bordelul Mov, Catran, Nato, Tata... iar lista poate continua, cu doar câteva excepții, cu toate albumele scoase de-a lungul timpului de către Timpuri Noi.

Biletele se găsesc în format electronic pehttp://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/rețea - Magazinul Muzica, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țară), dar și la Hard Rock Cafe.

Biletele au următoarele prețuri:
- 30 de lei, cu loc la masă, în sală;
- 50 de lei, cu loc VIP în fața scenei (număr limitat la 80 de bilete).

Sunt disponibile și bilete fără loc, în picioare, la prețul de 30 de lei.

Un eveniment recomandat de Rock FM.


Evenimente recomandate

Top