Noutăți și comunicate

Concert Toulouse Lautrec in club Control

1 septembrie 2016
Concert Toulouse Lautrec in club Control
Joi, 1 septembrie 2016, sunteti invitati de la ora 22.00 la un concert Toulouse Lautrec in club Control. Afterparty w. Leo!

Joi 1 septembrie 2016, deschidem un nou sezon de concerte cu un live energizant si deopotriva misterios si nonconformist al unor muzicieni `de vita nobila` precum Tolouse Lautrec.

Dupa aproape un an, trupa Tolouse Lautrec revine pe scena clubului Control cu un repertoriu improspatat de albumul `Dejun pe iarba` si un show cu
`setup rafinat` & `regie oarba`, in stilul deja consacrat al boemilor rebeli.

Open doors: 21.00h

Intrare libera
Facebook event

http://www.control-club.ro
http://www.facebook.com/clubcontrol



Les Toulouse Lautrecs descind din familii aristocrate, dar au devenit obisnuiti ai localurilor de noapte; sunt pasionati de femei, absint si opium, scuipa in microfoane, gesticuleaza pe corzi in cabaret si imbatați de succes sparg fețele tobelor din cluburi si se uita sub crinolinele fetelor.

`Dejun pe iarba`, cel mai recent album al trupei propune un “meniu” divers, pe alocuri picant și îndrăzneț: pornind de la un incitant “Dejun pe iarbă”, te poți apoi aventura pe alambicatele poteci din “Istanbul” sau să te odihnești preț de câteva minute în „Camera 203″, single-ul al cărui videoclip a fost lansat în vara anului 2015.

http://www.facebook.com/toulouselautrecband

http://www.toulouselautrec.ro


Discografie:

Heroes [2011] Extraordinar [2013]
Dejun pe iarba [2015]



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top