Noutăți și comunicate

Concert Valerinne si The Dream Diggers in Club Control

1 noiembrie 2017
Concert Valerinne si The Dream Diggers in Club Control
Miercuri, 01 noiembrie 2017, sunteți invitați în Club Control de la ora 21:00 la un concert al trupelor Valerinne și The Dream Diggers, artisti implicati in proiectul Black Rhino Residency in 2017. Evenimentul este organizat de Black Rhino.



Facebook event
Open doors: 21.00h
Bilete: 30 lei, disponibile in avans pe https://eventbook.ro/music/bilete-black-rhino-pres-dream-diggers-and-valerinne-at-control-club sau la intrare, in seara evenimentului.
More info: http://www.facebook.com/blkrhinomusic



In 2012, Alexandru Daș (guitar/synths/soundscapes), Liviu Stoicescu (bas) and Mircea Smărăndache (tobe) au pus bazele proiectului muzical instrumental Valerinne, care avea sa imbine soundul atmosferic puternic cu un continut intens de live visuals.
Prin creatiile sale ample si dramatice, trupa Valerinne are o abordare organica a genului post-rock, care oscileaza de la un spectru dreamy si fragil la o sonoritate intunecata si intensa de noise si drone.

https://valerinne.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/valerinneofficial
https://www.youtube.com/user/valerinneofficial



The Dream Diggers este un proiect muzical cu un sound născut din joncțiunea unor stiluri precum electronică, industrial și dub. Muzica lor este la limita dintre un întuneric profund și o prima licărire a zorilor, un amestec de speranță și disperare.

http://www.thedreamdiggers.ro/
https://soundcloud.com/the-dream-diggers
https://www.facebook.com/thedreamdiggers



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top